Metode inteligente pentru a trimite practic să vă mulțumim mesaje pentru profesori!

Săptămâna de apreciere a instructorului este aici! Anul acesta, mult mai mult decât oricând, toți părinții apreciem cu adevărat că o fac instructorii de muncă. Deoarece numeroși dintre noi nu vor putea oferi cadouri în acest an profesorilor noștri, am crezut că ar fi bine să descoperim câteva minunate mulțumiri pentru dvs. mesaje pentru profesorul dvs. De asemenea, avem câteva concepte excelente pentru exact cum să împărtășim aceste mesaje cu instructori de la distanță!

Cum să trimiteți un mesaj mulțumit mesajului dvs. către instructori de la distanță

Faceți un e-card de colaj de bricolaj

Pot să pariez că instructorul copilului tău lipsește profund, în măsură să vadă acele fețe îndrăgite în fiecare zi. Arată-ți aprecierea pentru ei, adunând imagini cu întreaga clasă, precum și făcând un card electronic cu un colaj. Puteți face acest lucru rapid pe Canva, de fapt, chiar am făcut un șablon de proiectare pentru dvs. Verificați -l!

Pasul 1: Trimiteți un e -mail tuturor părinților din clasa copilului dvs., cerând să adune imagini, precum și să discute despre ce v -ați ridicat mâneca.

Pasul 2: Deschideți șablonul nostru! Există 3 opțiuni de proiectare a colajului din care să le selectați în funcție de dimensiunea clasei.

Pasul 3: Trimiteți imagini ale fiecărui membru al clasei, precum și introduceți -le în proiectare.

Bonus: puteți modifica citatul din partea de jos pentru a afirma orice doriți! Am selectat una dintre citatele din lista noastră de mai jos.

Pasul 4: Descărcați stilul, precum și trimiteți -l prin e -mail către profesor!

Trimiteți -le prin e -mail un card cadou

În timp ce câțiva dintre noi pot fi capabili să scadă cadourile către pridvorul din față al profesorului, alții dintre noi nu pot avea niciun concept în care trăiesc. Depinde cu adevărat de cartierul în care vă aflați. Cu toate acestea, puteți să le trimiteți un pic ceva care să vă arate aprecierea prin e -mail! Există o mulțime de magazine diferite, precum și restaurante care oferă carduri de e-cadou, chiar aici sunt câteva dintre alegerile noastre preferate pentru profesori. Selectați unul dintre acestea, adăugați unul dintre minunatele noastre, mulțumesc mesajelor pentru profesori, precum și trimiteți -le drumul!

Starbucks

Doordash

Netflix

Piatra rece

Faceți o fotografie cu artă făcută manual

Scrieți unul dintre mesajele mulțumiri pentru dvs. pentru instructori de mai jos pe o foaie de hârtie goală (sau faceți -o pe cea a dvs. dacă pot!). Apoi, faceți -vă copilul să picteze sau să coloreze în jurul mesajului. Începeți o fotografie a operei de artă, precum și trimiteți -o prin e -mail la instructorul lor pentru a arăta că credeți despre ei săptămâna aceasta!

Vă mulțumim mesaje și citate pentru profesori

SCURT SPUNEAZĂ Vă mulțumim mesaje pentru profesori

Profesori ca tine 1 la un milion, spune -ți mulțumiri!

Nu ești doar profesor. De asemenea, sunteți un mentor, precum și un prieten. Mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine.

Vă mulțumim că ați mers mai sus, precum și dincolo pentru a vă asigura că aș putea descoperi pe măsură ce lumea s -a schimbat.

Un instructor ia o mână cu mintea deschisă, precum și atinge o inimă.

Vă mulțumim, profesor, că ne -ați ghidat, că ne -ați inspirat, că ne -ați făcut ceea ce suntem astăzi.

Descoperirea distanței nu a fost simplă pentru mine, cu toate acestea te -ai distrat. Spune -ți mulțumiri.

Vă mulțumim mesaje pentru instructorii care au avut un impact pozitiv

Este nevoie de o inimă imensă pentru a modela mințile. Spuneți -vă mulțumirii pentru că sunteți client, precum și adăugați mereu plăcere zilei.

Am descoperit foarte mult în clasa ta de când ai luat timpul suplimentar pentru a discuta despre lucrurile în mod clar. Mi -ai oferit asistența suplimentară de care aveam nevoie. Spune -ți mulțumesc că mi -ai oferit timpul tău.

Mulțumesc că m -ai ajutat să cresc. M -ai învățat să fiu versatil, precum și exact cum să fac mici măsuri pentru a totaliza sarcini uriașe.

Aceasta este o notă pentru a vă permite să înțelegeți exact cât de practic ați fost. Ești un instructor atât de remarcabil, cât și sper să înțelegi asta! Spune -ți mulțumesc!

Răbdarea ta nu este pe locul doi! Am avut atât de multe dificultăți cu câteva dintre părțile provocatoare ale clasei în acest an, cu toate acestea, ați rămas de mine, precum și de credința că voi ajunge acolo până la urmă. Spune -ți mulțumesc!

Am avut un an excelent în acest an al instituției, precum și totul datorită ție. Mi -a plăcut să fiu în clasa ta, precum și să ajung să descopăr lucruri noi cu tine în fiecare zi. Spune -ți mulțumiri.

Vă mulțumim mesaje pentru instructorii preferați vreodată

Cât de minunat este să fii învățat de tine. Ai fost atât de amabil tot anul, precum și că asta m -a ajutat cu adevărat să cresc.

Este posibil să nu ținem cont de orice ați spus, însă vom ține cont exact cât de special ne -ați făcut să ne simțim. Spune -ți mulțumiri.

Ai trecut mai sus, precum și dincolo de acest an pentru a mă sprijini. say thanks to you for getting me over the hurdles, having belief in my abilities, as well as having the skills to get me where I needed to go.

This is a quick note to let you understand you were the absolute finest instructor I’ve ever had! You inspired as well as influenced me to do my finest as well as your solution to my concerns were always remove as direct. say thanks to you so much!

We have never seen a superhero in genuine life. however we are rather specific that you are a superhEro în deghizarea unui profesor excelent.

Participarea la clasele tale a fost întotdeauna ca și cum ai face o scufundare profundă într -un ocean plin de înțelegere, precum și înțelepciune. Ești cel mai bun instructor vreodată! Spune -ți mulțumesc!

Nu aș fi putut să -l fac cu acest an instituției fără tine. Spuneți -vă mulțumiri pentru că m -ați asistat cu anul acesta cu sprijinul, îndrumarea dvs., precum și timpul pentru a vorbi.

Citate pentru a vă ajuta să vă dezvăluie recunoștința unui profesor amabil

Cei mai buni instructori instruiesc din inimă, nu din carte.

Sunt încântat de experiența academică cu tine, spune -ți mulțumesc. Clasa din acest an arăta altfel, însă nu aș fi făcut -o fără tine.

Cursurile tale sunt atât de inspirate! Nu am avut niciodată un instructor ca tine, precum și pentru asta, sunt așa, atât de recunoscător în fiecare zi!

Învățarea este distractivă, însă numai dacă cineva are un instructor ca tine. Spune -ți mulțumiri pentru tine pentru a mă îndruma exact cum să ajungi să fiu un stagiar minunat, precum și o persoană excelentă.

Nu numai că m -ai instruit ceea ce este grozav în viață, însă, de asemenea, m -a influențat să fac grozav în viață. Ești un instructor excelent, precum și o mare ființă umană. Spuneți mulțumiri pentru contribuția dvs. la construirea vieții mele.

A fi instructor nu este ușor, așa că vreau doar să te las să înțelegi că apreciez toată munca dificilă pe care ai depus -o. Spune -ți mulțumiri pentru un an fantastic.

A fost stresul, orele lungi, precum și manipularea adolescenților frustranți? Sper, așa că, din moment ce sunteți un instructor de excepție, precum și nu pot să vă mulțumesc suficient!

Ai fost o constantă excelentă în viața mea cu aceste luni dure. A fost întotdeauna o încântare să vă văd într -un apel telefonic zoom sau o clasă satisfăcătoare, precum și nu aș fi putut să o fac cu anul instituției fără tine. Spune -ți mulțumiri.

Într -o perioadă de necunoscuți, precum și incertitudinea, spuneți -vă că ați fost mereu acolo. Întotdeauna am privit înainte la timpul clasei cu tine.

Sper ca unul dintre aceștia să vă mulțumească mesajele dvs. au rezonat cu tine, precum și ai descoperit metoda ideală de a spune mulțumiri instructorilor din viața ta! Lasă un comentariu mai jos dacă mai ai o metodă distractivă pentru a -ți trimite un cuvânt mulțumit!

De asemenea, poate vă place:

Cele mai bune 35 de citate de școală casnică, precum și memorii amuzante

25 de activități distractive de vară pentru preșcolari și copii mici

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *