Raport CDC: Vaccinările sunt în creștere, dar nu suficient de ridicate

Împărțirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Conform unui raport recent al CDC, mulți sugari și grădinițe sunt la curent cu vaccinările lor, cu toate acestea există încă zone în Statele Unite unde vaccinările sunt scăzute.

CDC a declarat că ratele de vaccinare variază în funcție de stat și de inoculare individuală.
Pentru MMR, cea mai mare acoperire la nivel de stat a fost observată la Maine la 97,2%, unde acoperirea a fost îmbunătățită cu 6,2 puncte procentuale de la nivelurile din 2013. Cea mai mică acoperire MMR estimată a fost de 84,1% în Arizona. Acoperirea cu mai multe doze a variat, de asemenea, în funcție de stat. Au fost observate creșteri ale acoperirii vaccinului privind virusul ROTA comparativ cu nivelurile din 2013 în Alabama, Carolina de Nord, Arkansas, New Mexico, Oklahoma și Wyoming.

Buzunarele mici ale țării în care vaccinările au fost scăzute se consideră că are un element major în focarul de rujeolă din Disneyland în 2014. Mulți părinți au ales să nu -și vaccineze copiii, deoarece cred că mitul că vaccinările pot provoca autism sau alte probleme majore de sănătate. Acest lucru este fals și nu este susținut de nicio cercetare științifică.

Când părinții nu reușesc să -și vaccineze copiii, boala se poate răspândi rapid. Acesta este motivul pentru care vaccinările sunt esențiale în special pentru copiii în vârstă de școală. CDC a constatat că mulți copii din școală au fost vaccinați și doar 1,7 la sută dintre studenți au avut un anumit tip de scutire non-medicală. Dacă copiii dvs. încep școala în acest an, asigurați -vă că sunt la curent cu vaccinările lor.

Imagine amabilitate a FreedigitalPhotos.net

Dacă doriți să primiți notificări despre sfaturi de viață sănătoase, știri pentru sănătate, părinți și postări, vă rugăm să vă abonați prin e -mail și să ne urmați pe Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ și Twitter.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru. Alătură -te rețelei noastre sociale

Aveți nevoie de sfaturi de cumpărături la școală?
Faceți clic aici – >> #BTSLIKEABOSS #SP

Link către această postare: Raportul CDC: vaccinările sunt în creștere, dar Nu este suficient de mare
Înrudit cum să aibă grijă de o arsură solară

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *