Noua carte folosește opțiuni autentice pentru păstrarea unei greutăți sănătoase în mod natural

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Al treilea dintre adulții din Statele Unite astăzi sunt supraponderali sau obezi. Potrivit Institutului Național de Sănătate și Wellness, rata obezității s -a triplat aproape că, având în vedere că 1960. Chiar dacă mai mulți oameni fac dieta, precum și membrii din centrul de fitness sunt în creștere, suntem încă grași, precum și să devină mai grași. Alimente ambalate pline de substanțe chimice, precum și calorii complete rafturile noastre de magazine alimentare, stăm în mașini și camioane care vor lucra, precum și apoi să stăm încă una de opt ore. După muncă, stăm din nou în fața computerului nostru de televiziune sau casă. Nu este neobișnuit ca americanii să fie supraponderali, precum și obezi.

Oricine poate pierde în greutate prin reducerea caloriilor, precum și exercitarea mult mai mult, însă cultura noastră ne face dificilă să ne menținem greutatea. Dr. Stan Spencer furnizează opțiuni naturale pentru a rămâne subțire în noua carte, „Ghidul abandonului Diet Plan pentru pierderea în greutate naturală: descoperiți -vă cea mai simplă cale spre subțire natural”. Această carte nu este menită să ajute oamenii obezi să piardă în greutate, ci este scrisă pentru cei care au pierdut în greutate, însă nu sunt capabili să mențină greutatea.

Strămoșii noștri au mâncat cereale integrale naturale, fructe, precum și legume, precum și carne slabă. Au fost consumate mai puține calorii, precum și oamenii călătoriți pe jos. Dacă facem modalități de viață modificări care imită pe cele ale strămoșilor noștri, trupurile noastre vor vărsa în mod natural grăsime, precum și o vom ține.

Cu toate acestea, există numeroase cărți pentru planurile de dietă „Ghidul Diet Plan Dropout pentru pierderea în greutate naturală”, este singurul care combină opțiunile descoperite în toate cele mai vândute cărți de dietă într -unul simplu de respectat cu ghidul. Dr. Spencer furnizează soluție la o mulțime de preocupări tipice ale fiecărui Dieter, inclusiv faptele din spatele alimentației emoționale, exact cum să reducă poftele, metode de îmbunătățire a metabolismului, precum și rețete sănătoase gustoase.

Înrudit exact cum să vă păstrați mașinile și camioanele curate cu copiii: un ghid de bază

Pentru a cumpăra pentru a face o modificare pe termen lung în statisticile de obezitate din Statele Unite, fiecare Dieter trebuie să verifice această carte. „Ghidul abandonului pentru planul de dietă pentru pierderea în greutate naturală”, furnizează idei funcționale pe care toată lumea le poate aplica în rutinele lor de zi cu zi.

Pentru o mulțime de informații despre Dr. Stan Spencer, precum și pierderea în greutate naturală, consultați . Puteți verifica mult mai multe evaluări ale „Ghidului Diet Plan Dropout pentru pierderea în greutate naturală” la Goodreads.com, precum și să îl cumpărați pe Amazon.com sau la librăria regională.

*Dezvăluire: Am primit o copie a „Ghidului abandonului Diet Plan pentru pierderea în greutate naturală: Descoperiți -vă calea cea mai simplă către subțire natural”, în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt precise, precum și 100% ale mele.

Cascia Talbert este un blogger agitat, editor, scriitor independent, pe furnizorul de internet, precum și mama a cinci copii, care locuiește în nord -vestul Pacificului. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mommies în 2007. Revista Healthy Mommies este în prezent plasată pe blogul de sănătate și wellness de top pentru mami, precum și caracteristici o serie de o serie de Scriitori profesioniști pentru sănătate și wellness, precum și bloggeri de mami. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Dna Talbert este un scriitor de bloguri de sănătate și wellness prezentat la WellSphere.com, precum și articolele ei pot fi, de asemenea, descoperite pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua de socializare Healthy Mommies pe Ning, este polițistul de publicitate șef pentru Talbert Nutrition LLC, precum și este pe Consiliul consultativ al rețelei sociale pentru provocarea Wellness din America. Respectă -o pe Google+.

Pace de spirit înrudită: Înțelegerea cine sunt tinerii tăi Around

Ați descoperit aceste informații utile? Faceți clic chiar aici pentru a vă arăta sprijinul pentru revista Healthy Mommies.

Link către această postare: noi utilizări de carte Opțiuni autentice pentru păstrarea unei greutăți sănătoase în mod natural

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *