7 lucruri de făcut atunci când vă simțiți copleșiți

, toți suntem copleșiți uneori, nu? Mă simt cel mai bine acum, atât de mult, așa că aș putea merge să mă culc la fel de bine, așa cum m -am trezit doar! Xander a fost toată noaptea cu o temperatură, vehiculul meu are probleme la fel de bine ca fiind la termen. *Bangs Cap.

Iată lucrul, a te simți copleșit este complet tipic, dar și comun, este metoda noastră de a face față numeroaselor, precum și, în unele cazuri, învârtirea nelimitată a plăcilor și inevitabilelor f *** up -uri care este viața. Tensiunea este acolo pentru a ne împinge înainte, precum și pe secții, cu toate, totuși, poate face atât de des opusul, blocându -ne, precum și oprindu -ne în piesele noastre.

Cu toate acestea, există mari oferte de metode pe care le putem ajuta pe noi înșine.

Ca întotdeauna, îmi place să fac blog despre lucrurile care mă afectează personal, în speranța că mesajele mele vor fi cathartice (blogging -ul este terapie până la urmă), în timp ce mă obligă să -mi ascult propriile îndrumări, precum și, desigur, cu obiectivul pe care îl ajută Și voi toți.

Cu toții facem acest lucru flipping mult. Ne suprasolicităm, nu ne recuperăm, dormim mai puțin, ajungem la mult mai mult zahăr, precum și niciodată nu par să ne prindem pentru a reface, precum și pentru a ne recupera.

Am înțeles „Am primit asta” de multe ori, că unii cum, întotdeauna am tot ce am făcut, am cerut, dar, de asemenea, înțeleg exact cât de debilitant, precum și de gunoi sunt fragmedate, precum și stresate.

Deci, exact cum putem cuceri să ne simțim copleșiți, astfel încât să putem reveni pe drum, precum și să ne ocupăm de ceea ce avem de făcut.

Iată ce m -a ajutat în trecut, precum și voi pune aceste sugestii în metodă atunci când mult mai mult (cu un pic de asistență din partea prietenilor mei)!

Trage un pui de somn. Da, am înțeles că este dificil să descopăr timpul pentru a sforăi în ziua respectivă (exact cum îmi doresc siestas a fost un lucru în Marea Britanie) Cu toate acestea, o explozie de yoga la biroul meu când mă simt plin de minuni, lucrează cu adevărat minuni pentru a calma o minte agitată . Îmi permite să mă desprind total de haosul din acel moment, când orice se simte la fel de mult, așa că pot respira capabil să mă întorc cu ochii proaspeți, precum și motivația reînnoită. Alții promit prin mediere, precum și am identificat să încerc și asta în curând. Buddy Ursula din Mumbelievable adoră aplicația Headspace. Ea spune: „Spațiul de cap este fantastic când începeți. Am descoperit perspectiva meditației destul de descurajantă, precum și pur și simplu nu am foarte mult timp de unul singur într -o zi pentru a exersa, cu toate acestea sesiunile din această aplicație sunt scurte, precum și simple de respectat, astfel încât să o pot forma în. Acum, când mă simt copleșit – ceea ce este adesea! – Stau cu spatele direct pe marginea scaunului meu, precum și respir zece respirații adânci, precum și mă simt mai calm instantaneu.

Fugi/pleacă. Am făcut acest lucru vineri, după 2 săptămâni de niciun exercițiu, precum și o tonă de scuze. Sunt o femeie de extreme, precum și flip de la a alerga zilnic la de fapt nada. Am nevoie de o consistență mai mare, precum și de echilibru în viața mea, precum și de a înțelege că ar trebui să fac exerciții fizice din fiecare zi. Îmi place când mă împing să alerg, acea grabă de endorfini, rupând o transpirație, precum și să mă simt foame, precum și să -mi bucur de micul dejun sau prânzul după o sesiune, așa că am de cerut să -mi reamintesc toate acestea, atunci când mă simt liber precum și în cerința de a devia energia în altă parte. Având acea zonă pentru a alerga întotdeauna șterge capul. Exact același lucru este, pentru o plimbare. Aerul proaspăt, precum și o modificare a peisajului nu încetează niciodată să lucreze pentru a mă calma. Dr. Juliet McGrattan, GP, precum și Runner, sunt de acord: „Se poate simți destul de înspăimântător atunci când ai avut greutăți să -ți păstrezi capul deasupra apei, precum și, dintr -o dată, simți că te înezi. Este atât de simplu să termini în acest cadru, precum și să te poți face să fii anxios, panicată, precum și plin de îndoială de sine. Când nu puteți crede direct, precum și nu înțelegeți ce să faceți mai întâi, atunci luarea unei pauze de exerciții este o soluție fantastică. Activitatea declanșează eliberarea de hormoni care se simte bine, mulțumiți pentru a-ți ușura starea de spirit, precum și exercițiile fizice te pot face să te concentrezi și să te concentrezi mult mai bine atunci când te întorci. Dacă selectați un exercițiu care are o mișcare repetitivă, cum ar fi înotul, alergarea sau ciclismul, atunci zgomotul ritmic al picioarelor, roților sau al stropii de apă are un impact calmant, meditativ, care vă va ajuta să vă relaxați, precum și să vă îndepărtați mintea. Exercitarea într-o zonă ecologică, cum ar fi un pădure sau printr-un râu, este deosebit de benefică. Luați câteva momente pentru a sta nemișcat și a respira profund. Uită -te în jurul tău, ascultă -te, precum și simți aerul pe fața ta. Încercați să vă relaxați și să vă încântați în acest moment. Vă veți simți reîncărcat, precum și veți fi mult mai eficient la returnare ”.

Vă urmărește progresul. Când am folosit să lucrez pentru o companie de film, un asistent acolo ar atrage cutii lângă lista ei în continuă creștere, pe care o va bifa cu ziua. Încerc la fel de bine și acum exact acum, precum și descoperă KEFilele Eping de pe un fișier de listare de făcut pe Internet implică că pot schimba produsele pe măsură ce prioritățile se mișcă. Sunt personal cineva căruia îi place să facă cât mai curând posibil, cât mai curând posibil, precum și în cea mai bună capacitate a mea. Sunt un perfecționist recuperat, precum și în timp ce acum mă conformez întregului „progres asupra perfecționismului” pe care îl susține Marie Forleo, încerc mereu să-mi aduc prea mult pe orice este grozav, cu toate acestea, am nevoie să-mi reamintesc că am o rutină Dintr-un motiv, precum și că listele de activități nu se termină niciodată. Pare atât de ușor (și este), cu toate acestea, achiziționarea unui calendar uriaș de uz casnic care acum atârnă în zona noastră de bucătărie ne -a transformat viața. În acest sens, marchează orice, ca cerință a gospodăriei, la fel de bine, precum și eu am simțit că toți avem mult mai multă structură, precum și o liniște sufletească superioară pentru asta. Amicul meu Michelle din Michelle Reeves Coaching rulează un program gratuit de 5 zile de 5 zile despre exact cum să cucerești copleșirea, precum și are o publicație cu exactitate despre cum să acorde prioritate atunci când te simți copleșit, ceea ce oferă mult mai multe sfaturi.

Vorbește cu cineva care te înțelege, precum și cu scenariul tău. Peter, soțul meu, este rock -ul meu total. Este o persoană atât de rațională, precum și calmă, care vede pozitivul în fiecare situație. El se liniștește întotdeauna, precum și îmi amintește că nu am reușit niciodată să ofer nimic în trecut, precum și că lucrurile se vor dovedi întotdeauna bine. De asemenea, vorbesc cu managerul meu, Neil de nenumărate ori pe zi, încă o forță calmantă care ajută să atenueze tensiunea atunci când arată chipul său inestet, precum și mă menține concentrat.

Fii recunoscător. Este atât de simplu să -ți iei viața pentru că este important să ții cont de ceea ce ai, precum și să apreciezi exact cât de norocos ești cu adevărat. Păstrarea unei înregistrări sau luarea timpului pentru a scrita note într -un jurnal de recunoștință care reflectă toate profesioniștii din viața ta vă va aminti exact cât de grozav ați obținut -o cu adevărat, chiar dacă nu va simți cea mai bună metodă acum. Fac acest lucru cu tinerii mei multe nopți, afirmăm sau compunem diferite lucruri pentru care suntem recunoscători. Este un ritual fantastic de metodă ca familie. O recunoștință mai mare implică o mulțumire mai mare.

Spune nu. Una dificilă, totuși, dacă vă simțiți copleșiți, precum și gestionați o listă din ce în ce mai mare a cererilor, nu simțiți că aveți timp, energie sau entuziasm pentru, trebuie să vă îndepărtați. Ditto cu angajamente suplimentare. Dacă ești ocupat, ești ocupat. Gramming Things in va servi doar la tensiunea mai mult. Ia -ți gestionează viața, precum și jurnalul, limitele de exerciții fizice, precum și începe să simți că se schimbă tone.

Aveți un izvor sau orice tip de curat sezonier (literalmente, precum și metaforic). Sunt un pic consumat cu IRL de curățare de primăvară, precum și online. Îmi place să mă țin deasupra dulapurilor, a dulapurilor, a jucăriilor, precum și a mai multor, completarea de rutină a pungilor de caritate de lucruri pe care nu le cerem sau nu le mai folosim. Important, încerc să nu consumați excesiv în prima locație, cu toate acestea, viața apare hei, în special cu copiii. În egală măsură, este esențial să vă eliminați sau să vă distanțați de persoanele toxice. Viața mult mai pozitivă este în general, cu atât este mai simplu să te descurci zilnic cu tensiunea, așa că începe să -ți eficientizezi viața, în toate felurile.

Punctul bonus este să ia ziua liberă. Fantasticul meu amic Uju de Babes About Town a sugerat o publicare de către inspirația TSH, care promovează timp pentru a se recupera, precum și pentru a se simți influențat încă o dată, precum și voi lucra asta când o lună sau mai mult.

Citate TSH din cartea Essentialism, de Greg McKeown, „Cerințele zonei pentru a esclara în achiziție pentru a determina puțini importanți din banii banali. Din păcate, în epoca noastră înfometată de timp nu primim această zonă în mod implicit-doar prin design ”.

M-a influențat să-mi fac timp să-mi iau timp, precum și cu mult mai mult timp, vine mai calm, precum și reacții mult mai raționale zilnic.

Sper să vă ajute sugestiile. Permiteți -mi să înțeleg ce v -a ajutat!

V

Ia!

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru supraviețuirea, precum și înfloritorul la locul de muncă, precum și la House, precum și oferă o perspectivă asupra exact cum să producă o companie digitală sau să se întoarcă la muncă cu încredere.

Mumboss: Ghidul mamei veridice pentru supraviețuire, precum și înfloritor la locul de muncă, precum și la casă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Cumpărați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu vă conformați cu Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, precum și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail obișnuit, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre blogging, invitații pentru evenimente, competiții, precum și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *