Stai mult mai mult cu prietenii tăi fără copii

Am citit ieri o postare pe SF Gate, numită Ten Idei pentru a deveni un părinte mai fericit, deoarece am fost un pic neplăcut, având în vedere că citind revista New York Post All fericire și fără distracție. (De ce părinții urăsc părinții).

New York Post original catalogează bucuriile (intense) și durerile (frecvente) ale părinției. La citirea acestui citat: copiii sunt „o sursă uriașă de bucurie, dar transformă orice altă sursă de fericire spre rahat”, am început să dau din cap în acord. Înainte de a termina să citesc, am tweetat și mi -am făcut Facebook solidaritatea.

Dar am fost un ipocrit acum să mă înveselesc sentimentul opus de pe cartea și site -ul meu? Mamele care se distrează mult mai mult este Schtick -ul meu, nu?

Deci, este adevărat? Copiii mei au furat tot ce mi -a plăcut să fac înainte de a deveni mamă? Trebuie să recunosc, în acel moment de îndoială, am avut nevoie de un pic de ajutor în plus pentru a găsi partea strălucitoare a părinților.

Autoportret de Jessica Todd Harper, arătat cu fiul ei.

Ideea de parenting mai fericită (din articolul SF Gate) pe care o iubesc este aceasta: stai cu prietenii fără copii. Acești oameni nu doresc să se înalțe în discuții despre luptele de somn sau cumpărăturile de comparație pe cărucioare. Acești oameni sunt încă un moment bun!

Imediat după ce ai un copil, evitați prietenii fără copii ca ciuma … cel puțin eu am făcut -o. Nu sunt sigur de ce. Poate că m -am temut că mă simt gelos pe libertatea lor sau poate că am fost îngrozit că nu se pot relaționa.

Aceasta a fost o greșeală, deoarece odată ce am început să mă reconectez cu acei prieteni, mi -am dat seama că sunt cele mai bune leacuri pentru supraîncărcarea părinților. Și nu, nu pentru că pot bea mult mai mult vin. Prietenii mei părinți sunt de fapt băutori mai grei decât prietenii mei fără copii (mă întreb de ce este asta?). Se datorează faptului că știu să vorbească despre lucruri în afara copiilor. Au citit de fapt „New York Times” dincolo de pagina principală, văd imagini în teatre, ascultați muzica actuală și au planuri de călătorie dincolo de a merge în Hawaii și Tahoe.

Și dacă vrei să vorbești despre copiii tăi, acești prieteni fără copii te ascultă și te admiră pentru că încerci să fii un părinte atât de bun, mai degrabă decât să -ți dai numele unui mare psihiatru pentru copii sau să -ți spui că trebuie să citești o astfel de carte de părinți.

S -ar putea să fie nevoie să găsiți câteva lucruri despre care să discutați, dar știm că o puteți face!

Citeste mai mult:
Activitatea nr. 107: Aveți o conversație pentru adulți
Toată fericirea și fără distracție. De ce părinții urăsc părinții.
Zece idei pentru a deveni un părinte mai fericit.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *