Cum și unde să duci copilul la cinematograful de film

pentru copii? Da, te rog.

Film Foto Photos la Showcase Cinemas din Perrysburg, OH | Lama/Dave Zapotosky

Suntem siguri că DVR -urile noastre, precum și streaming -ul, cu toate acestea, refuză să se ofere să meargă la teatrul de film. Ați înțeles că unele teatre au, de asemenea, spectacole speciale pentru noii părinți? Aceste spectacole au nume diferite în orașe diferite, cu toate acestea conceptul că al tău nu va fi (cel mai probabil) cel mai tare copil din cinematograful de film este firul tipic.

Am crezut că sunt destul de minunat când am stat într -un cinematograf de film, în timp ce îmi făceam primul în alăptarea publică (fără să plâng!) Când Julian avea 5 săptămâni. (Acest lucru a condus în mod incorect Heather, cei 19 săptămâni se așteaptă escorta, să creadă că asistența medicală este ușoară.) Ambii noștri născuți au fost invitați obișnuiți ai „Brigadei pentru copii” în primul an.

Matinele căruciorului sunt o călătorie excelentă pentru noi părinți. Plânsul este complet permis.

Aceasta este cea de -a noua ta provocare obișnuită a mamei rookie. Chiar dacă nu puteți descoperi o mamă, precum și un film pentru sugari în zona dvs., gândiți -vă să luați un pericol la o prezentare matineă de dimineață. Heather, la fel de bine, pe care l -am adus pe copilul Milo să se bată în timp ce mă așteptam foarte mult cu Scarlett. Am văzut chiar primul spectacol al zilei, precum și doar o altă persoană a fost la teatru. Milo a rămas în mașinile sale și scaunul de camioane pentru o mare parte a filmului, precum și când s -a îmbolnăvit de asta, Heather l -a ținut în poală care se ocupă de film. Volumul de la cinematograf este mult mai tare decât orice tip de mormăit sau înfometat pe care îl fac mici sugari.

Toate acestea fiind spuse, trebuie să vă utilizați judecata; Curățați -vă după voi. Unele teatre au început să se reducă la spectacole pentru sugari în favoarea emisiunilor de toate vârstele Laxer. Am rotunjit filmele de mamă-baby pe care le-am putea descoperi mai jos.

Teatrele de film pentru bebeluși West Coastline:

Portland, cinematograful de filme din Hip Kennedy din Oregon invită mame, precum și sugari la prima prezentare marți, precum și joi pentru Mom Matinee.

În Seattle, WA, cinematograful Varsity are o „cameră plângătoare” izolată în spatele unuia dintre teatre, astfel încât părinții pot vedea fără a deranja alți participanți la filme.

San Diego, adu -ți copilul la filmele de la Angelika Film Center miercuri, la ora 11 dimineața, pentru Crybaby Matinee sau Reading Cinemas Town Square, precum și Gaslamp, joi la 11.

În LA, filmele mamei de luni dimineață sunt afișate regulat la ora 11:00 la The Grove, Culver City, Glendale, precum și Northridge.

De asemenea, în sudul Californiei, filmul mamă se află la lanțul Krikorian din Monrovia, Buena Park, Downey, Redlands, precum și San Clemente

În zona Golfului San Francisco, încercați noul Parkway din Oakland pentru spectacole „Brigada pentru copii”.

Camera cinematografe din Campbell, CA și-a oprit zilele de scutec, precum și nopți de date pentru scutece pentru noii părinți care doresc să vadă filme, cu toate acestea, pot relua din nou în toamna anului 2017, când se deschide noul Pruneyard Dine-In Cinema.

În județul Sonoma, CA, parcul Reading Rohnert Park oferă matinee pentru copii plâns când o săptămână, probabil.

East Coastline pentru copii

În New York, orașul City pe E. 86th invită sugari miercuri.

Afi Silver Theatre, Silver Spring, MD îi întâmpină pe părinți la „Silver Bebelușii”, cu spectacole într -o zi de vineri dimineața pe lună.

În Fairfax, VA, mozaicul oferă matinele pentru copii plâns în zilele de luni la ora 11

Washington DCS Angelika Film Center deține Miercuri Cry Plâns pentru miercuri în jurul prânzului.

În Philadelphia, miercuri la Roxy includ filme pentru copii la bord.

În Arlington, MA, The Capitol Theatre prezintă un film prietenos pentru bebeluși în fiecare luni după-amiază. Obțineți înghețată cel mai bine alături. Salem, Ma deține filme luni dimineața pentru mame, precum și sugari la Cinema Salem. Teatrul de film Coolidge Corner de la Brookline deține proiecții speciale bi-lunare, prietenoase pentru bebeluși

Chiar și mult mai multe teatre de film pentru copii:

DALLAS-Angelika invită părinții să aducă sugari la filme marți, precum și după-amiaza miercuri.

PLANO, Texas – Angelika oferă joi după -amiaza matinee pentru copii plâns

New Orleans, The Broad Colgy Theatre oferă BYOB (aduceți -vă propriul copil!) Joi, la 11ish.

Hawaii, Teatrul Ka’ahumanu din Maui deține filme Crybaby pentru proprietarii pentru sugari, precum și la fel și multe alte locuri din lanțul de cinema consolidat: Ward; Mililani; Pearlridge; Kapolei; Teatrul Kahala; Koko Marina; Ko’olau.

Teatrele Cinemark utilizate pentru a avea un spectacol înfloritor de mamă și mine, cu toate acestea, acesta pare să fie pe hiatus deocamdată (nu înțelegeți niciodată când un proprietar de cinema

Village Cinemas din Australia oferă numeroase spectacole de film pentru copii.

O, Canada, nu am reușit să -mi amintesc de tine! Iată o listă semnificativă a teatrelor cu programe „Stars, precum și cărucioare” în Canada, notate de provincie.

Planul B: Alte trei metode pentru a aduce copilul la o dată de film fărăÎnnebunește restul cinematografului

Două lanțuri mari, AMC, precum și Regal, rulează programe pentru a face vizionarea filmelor mai simplă pe gospodării cu probleme senzoriale. Aceste spectacole sunt, de asemenea, alegeri grozave pentru aducerea sugarilor, deoarece zgomotul va fi redus puțin, precum și luminile vor fi în sus. Cu toate acestea, deoarece aceste spectacole sunt dezvoltate pentru copii, filmele sunt titluri de familie. Dacă există un film de copil pe care doriți să îl vedeți, nu ezitați să vă aduceți copilul. Puteți fi sigur că copiii de 4 ani din public vor vorbi mult mai tare decât copilul dvs. (Filme senzoriale)

Drive-in-ul, deși nu există numeroase în jur, este încă o metodă pentru a vedea filme noi cu copilul în tracțiune. Nici măcar nu aveți nevoie să scoateți căruciorul din mașină! (Ne place a noastră în afara Oaklandului. Există unul în Atlanta!)

Proiecții de film complet gratuite, byo-blanket. Lunile de vară implică faptul că ofertele mari de parcuri se confruntă pentru atenția dvs. cu filme total gratuite după întunecat. Așteptați-vă la un amestec de filme tradiționale, precum și un tarif prietenos pentru copii. Partea noastră din zona Bay are o mulțime de aceste filme externe complet gratuite.

Ți -ai dus copilul la un film? Vă rog să ne spuneți unde!

Mi -a plăcut sau a urât -o? Nu este mai degrabă pregătit pentru un film? Alegeți o dificultate dintr -o săptămână anterioară.

Fotografii: mame în hol de lama din Toledo; Cinematograf Associated Press;

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *