Noua carte îi învață pe copii despre creația lui Dumnezeu

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Autorul creștin, Lisa Vaughn îi învață pe copii despre puterea lui Dumnezeu în noua ei carte, „Odată ce am întâlnit”. Povestea mică dragă urmează un tânăr băiat, în timp ce își dă seama că totul, de la apusuri de soare până la furnici, ar fi putut fi creat doar de Dumnezeu. Cartea încurajează apoi copiii să aibă credință și să realizeze că, în timp ce Dumnezeu să -mi poată crea viață, El nu poate forța pe nimeni să urmeze sau să aibă credință în El.

„În timp ce Dumnezeu este atotputernic, el ne-a dat voința total liberă de a face decizii pentru noi înșine”, spune Vauhn. „Doar noi putem decide ce fel de relație avem cu el.”

Această carte este inteligentă, ușoară și face un plus fantastic pentru orice bibliotecă a familiei creștine. Puteți cumpăra „Odată ce am întâlnit”, de la Amazon.com sau de la librăria locală.

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, comerciant online și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mothers în 2007. Revista Healthy Mothers este clasată în prezent pe blogul de sănătate de top pentru mame și prezintă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentat la WellSphere.com, iar articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, conduce rețeaua socială a mamelor sănătoase pe Ning, este directorul de marketing pentru Talbert Nutrition LLC și se află pe Consiliul consultativ pentru social media pentru provocarea Wellness din America. Urmați -o pe Google+.

Înrudite care sunt valorile și credințele tale?

Ați găsit aceste informații utile? Faceți clic aici pentru a vă arăta sprijinul pentru revista Healthy Mothers.

Link către această postare: noua carte îi învață pe copii despre creația lui Dumnezeu

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *