Mi -am luat bebelușul înot {Rookie Moms Challenge#27}

pentru a cuceri Challenge Moms Moms#27 – Înot cu un copil – am semnat Eli și eu pentru lecții de înot interioare la parcurile noastre locale și centrul de rec, Împreună cu câțiva prieteni buni pe care i -am convins să ni se alăture.

În prima noastră zi, am fost nervos: a fost un loc în care nu am fost niciodată și a trebuit să mă obțin în plus față de copilul meu modificat până la 9:30 dimineața. După cum știm cu toții, a avea un timp greu de început este întotdeauna greu cu un copil.

Curând după ce am ajuns, am văzut unul dintre prietenii mei buni și fiul ei și nu am reușit imediat să -mi amintesc toate preocupările mele – lucrurile sunt întotdeauna mai bune atunci când ai o prietenă în jur, nu -i așa?

Provocarea vestiarului

Amicul meu și cu mine ne -am dus să ne schimbăm băieții în vestiarul familiei (alta mai întâi pentru mine!) Și am găsit o cameră destul de mare, dar abia nu avea nicio suprafață pentru a -i pune pe băieții noștri pentru a -i schimba. Pardoselile erau murdare, cu nămoluri și noroi aduse din afară, întrucât era încă o condiție meteoră de iarnă în Minnesota, așa că am încercat să -i facem pe fiii noștri să stea pe o bancă adâncă de 12 ”, în timp ce ne -am aruncat paltoanele, pălăriile și mănușile în gențile noastre , în timp ce ne scoatem simultan echipamentul de înot și, desigur, îi împiedică pe fiii noștri să nu se răstoarne pe bancă, în timp ce nu lăsăm niciodată nimic să atingă podeaua. Ei bine, cu excepția cămășii mele. Că o persoană a mușcat praful.

În procesul de a-l îmbrăca pe Eli, mi-am dat seama că scutecul său de înot reciclabil era la fel de mic (lăsat de la vara trecută), dar l-am strălucit acolo, în timp ce apelau să-i obțin o pereche non-wedgie la timp pentru urmatoarea lectie. În cele din urmă, ne -am modificat cumva din iarnă și am părăsit spațiul vestiarului apărând ca vara – dar atunci mi -am dat seama că am uitat sandale, așa că i -am înclinat pe metoda mea în spațiul murdar la piscină, făcând psihologic o notă pentru a -i aduce pe aceia data viitoare.

Lecția
Am făcut-o la timp pentru a începe lecția și am început să ținem sugarii noștri într-o piscină cu patru picioare pentru a-i lăsa să se folosească în apă. Chiar dacă apa nu a fost rece, dinții lui Eli au început imediat să discute și am putut spune că nu este fan. (Eli nu este un wimp, este sensibil.)

Am cântat câteva cântece, i -am mutat pe tineri în apă și am făcut lucrurile tipice despre care credeți cu clasele de kiddie. În continuare, instructorul ne -a făcut să ne așezăm pe tinerii noștri la marginea piscinei, unde se presupunea că „să sară” – aka cădere – în brațele noastre. Eli nu avea nimic. S -a așezat doar acolo privindu -mă de parcă l -aș fi abandonat când mâinile mele erau literalmente la un centimetru de corpul lui. S-a uitat în jurul tuturor nervoaselor, urmărindu-i pe tineri la dreapta noastră și la stânga să sară cu grijă să cadă în brațele mamei lor, așa că, în cele din urmă, l-aș fi tras în apă și a continuat să mă privească ca și cum aș fi nebun.

După ce l-a pus pe Eli cu 10 minute din ceea ce a fost în mod clar abuz pentru el, clasa s-a transferat într-o piscină diferită, mult mai puțin adâncă, cu intrare zero, pentru ca Eli să stea și să stea în picioare. Îi plăcea acest bazin mult mai bine. Am cântat mult mai multe melodii despre guppies și țestoase, și bule și dansuri și nu știam niciunul dintre cuvinte, ci doar mi -am zâmbit și mi -am bătut capul în timp ce credeam despre toate lucrurile nebunești pe care le fac pentru fiul meu. La sfârșit, am avut un timp gratuit, așa că prietenii mei buni și cu mine am încercat să -i determinăm pe fiii noștri să interacționeze între ei, dar, ca de obicei, cu bebelușii, ei se ignorau destul de mult, în timp ce noi mamele au folosit -o ca motiv pentru a face un motiv pentru Stați lângă fântâni și prindeți -vă de întâmplările săptămânii trecute.

La a -mi face ieșirea
Chiar în mijlocul uneia dintre multe povești hilare, fluierul a suflat și clasa s -a terminat. Am ieșit din piscină și ne -am dus să ne apucăm prosoapele și mi -am dat seama că am adus doar un singur prosop – ceea ce era bine când îl țineam pe Eli – dar am făcut un pic greu în timp ce încercam să -l usuc și să -l schimb și eu eram Picătând umed și înghețat. Și încă o dată, a trebuit să -l echilibrez pe Eli pe banca stupidă și superficială din lume, în timp ce ne -a schimbat amândoi.

A fost serios ca acel joc din copilărie pe care l -am folosit pentru a juca acolo unde podeaua era lavă și nu ai putut să o atingi sau să fii afară. Cu excepția cazului în care eram copil, nu a trebuit niciodată să mă asigur că un copil obosit, obosit, nu l -a atins și el. Sau încercați să vă îmbrăcați. Sau încercați să luați un scutec umed, prea strâns, de pe niște coapse de tunet substanțiale. Bine, deci nu a fost nimic asemănător. Acest joc din copilărie a fost tort în comparație cu asta.

Dar cumva am făcut -o și înainte să plecăm, am făcut trei note mentale despre un scutec de înot, sandale și un prosop, dar apoi am adăugat un al patrulea care mi -a amintit că le voi uita pe toate pentru că acum sunt mămică și nu sunt nr. mai mult capabil să -și amintească mult mai mult de un lucru de fiecare dată, cu excepția cazului în care îl compun. Ahh, bine. Am supraviețuit, nu -i așa?

Găsiți mai multe activități pentru bebeluși cu cele 52 de provocări obișnuite ale mamei rookie.

Dacă participați deja, utilizați hashtag #rookiemoms pe Instagramâ sau Twitterâ, astfel încât să ne putem aplauda reciproc.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *