5: 2: Cred că te iubesc …

înainte de poze de mai jos, dar sperând din nou la acest corp în curând!

Pregătiți!

Postează copilul nr 1, pre -al doilea copil nr 2 corp: vei fi din nou al meu!

Pentru cei care urmează acest blog (da, câțiva milioane în spate *tuse tuse), veți ști că am făcut dieta 5: 2/ rapidă în ultima lună și săptămâna aceasta este a 5 -a a mea ( *mândră, mai subțire față).

Dr. Moseley a susținut pentru prima dată dieta pe documentarul „Eat, Fast and Live Light” al lui BBC2 Horizon, unde a descoperit că mâncând 500 de calorii pe zi pentru femei, 600 pentru bărbați, de două ori pe săptămână, non-consecutiv, hormonul de creștere IGF-1 (esențial Pentru copii, dar dăunătoare pentru adulți) este redusă, permițându -vă corpului să se repare în timp ce vă ajută să slăbiți în acest proces.

Eu personal voi mânca mult mai mult ca 7-800 de calorii în zilele rapide, dar sunt în timpul nopții cu un copil și nu devin fanatic în ceea ce privește cântărirea a ceea ce mănânc. De asemenea, urăsc să mă cântăresc (da, există un model aici, mă sperie), dar cred că am pierdut o piatră (aproximativ 6 kilograme), cel puțin judecând după hainele mele și reemergența unei talii și aș dori să pierd altul (inclusiv postarea mea preg tum).

Acum port haine structurate de dimensiuni 12 din Marea Britanie (spre deosebire de nașterea foarte întinsă de 12 ani și 14, la nașterea lui Alexander în urmă cu 5 luni) și împreună cu o dietă destul de sensibilă pentru restul de 5 zile (cu felia ciudată de vanilie și eclair de ciocolată aruncată pentru bine Măsura), rezultatele rapide mă mențin motivați.

Cel mai important, desigur, îmi protejez corpul în proces și m -a făcut să -mi scad aportul de proteine pe parcursul săptămânii, mâncând mai sănătos decât înainte. Da, primele 2 săptămâni au fost destul de dificile (am reușit -o doar prin lipirea pozelor cu JLO pe frigiderul meu și banda de alergare pentru lucrări de zi fără rapidie) și foarte aproape mi -a mâncat cel mai bun braț de mai multe ori (dar mi -ar fi înclinat complet indemnizația de calorii) Apoi miraculos până în săptămâna 3, abia m -am simțit foame în zilele rapide.

Foamea vine în valuri, iar acele valuri sunt acum blânde și complet suportabile. Aleg mereu alimente GI scăzute pentru a mă menține cât mai plin în zilele rapide (și în viață, bară eclair -urile de ciocolată, desigur), așa că ciorba de linte, ouă, prăjituri de ovăz, mere, piept de pui hummous și fiert sunt speciale ale rapid zi. Iată rețeta mătușii mele Loulla pentru ciorba de linte pe care o fac religios dimineața unei zile rapide și aici veți găsi rețeta pentru caserola de fasole greacă a tatălui meu.

Așa că aici sunt din nou, o zi rapidă și după un weekend lung de îngăduință, aștept cu nerăbdare să -mi ofer corpului o pauză astăzi. Ceea ce este atât de fantastic la această dietă este că poți planifica zilele rapide în jurul stilului tău de viață (nu o fac niciodată în weekend, așa că mă pot încânta să mănânc cu întreaga familie) sau în noaptea fetelor sau o zi presată de termene și, precum Moseley, am tendința să postesc într -o marți și joi.

O altă ofertă bonus incredibilă este pielea mea, care nu arăta cea mai bună după sarcină/privare de somn în lupta și acum este strălucitoare (cu puțin ajutor din partea Laura Mercier). Tatăl meu mi -a spus de fapt că mă uit din nou la 16 a doua zi (binecuvântați -l, nu -și purta ochelarii și, pentru a fi corect, am fost un 16 matur), dar totuși, salut, aș putea să -l smulg pe Moseley dacă l -aș vedea vreodată. Alte efecte secundare minunate includ somnul odihnitor atunci când urmașii mei le permit (doar o noapte neliniștită a fost chiar în prima mea zi de post) și să mă simt foarte energic, în ciuda somnului tipic perturbat!

De asemenea, mi-am petrecut weekendul achiziționând un nou garderobă de primăvară, mergând mental în mango și chiar mi-am luat bine rambursarea blugilor skinny din Marea Britanie din Marea Britanie dintr-un sertar în care au fost amplasate pentru că am fost însărcinată cu 4 luni și i-am atârnat în sus, complet Ambițios, desigur, dar cine știe, poate că coapsele mele vor fi reunite din nou cu ei în curând … te voi ține la curent.

Deci ești la dieta rapidă? Dacă da, cum a mers pentru tine?

Iată o rețetă pentru Hummous, dacă doriți să vă faceți singur. 81 de calorii în 3 linguri. Ah! Cu plăcere!

© Peter Broadbent

Servește 6 persoane.

Ingrediente:

225 g năut uscat (extindeți când este înmuiat) sau 400g de năut conservat (spălat și scurs)

sare

2 cuișoare de usturoi, zdrobite

2 linguri de tahini pastă

suc de 1 lămâie

4 linguri ulei de măsline virgin

Unele lichid de gătit cu năut 6 linguri

A garnise:

o cantitate generoasă de ardei iute

o mică mână de pătrunjel cu frunze plate tocate

Înmuiați năutul peste noapte în apă rece. Scurgeți -le și puneți -le într -o tigaie mare, acoperindu -le cu multă apă dulce și fierbeți timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până la moale. Adăugați sarea spre capătul gătitului.

Scurgeți și rezervați lichidul de gătit. Se răcește câteva minute, apoi sugerează într -un procesor alimentar. Lichidați -le cu ingredientele rămase, cu jumătate din uleiul de măsline. Adăugați suficient lichidul de gătit pentru a produce un piure destul de granulat, consistența maionezei groase. Este posibil să fiți nevoit să prelucrați hummusul în două sau chiar trei loturi. Testează anotimpul și adaugă mult mai multă sare dacă este necesară, acum se toarnă în amestec și se rămâiGil de măsline G și amestecați bine cu o lingură.

Puneți amestecul într -un bol de servire și aplatizați partea superioară. Se toarnă pe uleiul de măsline, apoi se presară cu piper cayenne și pătrunjelul tocat. Însoțiți cu pâine Pitta fierbinte sau crudite, cum ar fi bețe de țelină și bețe lungi de morcovi și castraveți.

Desigur, puteți mânca aceste trei dintre restaurantele grecești câștigătoare ale lui Papa G, restaurantul grecesc Olive Tree din Leeds.

Rețetă © George Psarias.

Fotografii © Peter Broadbent.

Vă rugăm să întrebați dr. Înainte de a începe orice fel de dietă.

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru supraviețuirea și înflorirea la locul de muncă și acasă și oferă o perspectivă asupra modului de a crea o companie digitală sau a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul mămicilor veridici pentru a supraviețui și a înflori la serviciu și acasă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru supraviețuirea și înflorirea la serviciu și acasă (Ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Cumpărați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu urmați Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail săptămânal, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre bloguri, invitații pentru evenimente, competiții și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *