Ce s -a întâmplat vreodată cu Jacob T. Marley?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Cu toții suntem familiarizați cu faimoasa poveste de Crăciun, A Christmas Carol de Charles Dickens. Ebenezer Scrooge învață despre adevăratul sens al Crăciunului și al dăruirii când este vizitat de trei fantome. Spiritele trecutului, prezentului și viitorului îi dezvăluie că trăiește o viață de lăcomie și egoism. În timpul veseliei sezonului de Crăciun, Scrooge află că, oferindu -i altora, poate găsi adevărata fericire. Această poveste a fost povestită și reluată de multe ori de toate vârstele.

Charles Dickens ne -a prezentat, de asemenea, partenerului de afaceri al lui Ebeneezer, Jacob Marley. Deși tot ce învățăm într -un Carol de Crăciun este că Marley a fost partenerul său și a murit recent. Nu știm cum a murit sau ce fel de persoană a fost.

Când am aflat că R. William Bennett a scris o carte despre Jacob T. Marley, am devenit curios și mai curios. Cine a fost acest om?

În Jacob T. Marley, R. William Bennett explică genial viața lui Marley de când era băiat la modul în care și -a construit afacerea și s -a asociat cu Ebeneezer Scrooge.

Marley a fost greșită la fel ca partenerul său. Dar de ce nu a avut o a doua șansă ca Scrooge? Sau a făcut -o? Jacob Marley este vizitat și de un spirit care îi învață o lecție despre viață. De ce a fost permis lui Marley să se întoarcă pentru a verifica Scrooge? Aceste întrebări sunt răspunse în „Povestea fantomei care a vizitat Scrooge Jacob T. Marley”. Această carte este o poveste inteligentă de mântuire și iertare; A trebuie să citească pentru Crăciun anul acesta.

Jacob T. Marley este disponibil pentru a cumpăra pe Amazon.com ca o carte Kindle, Hardcover sau CD audio.

Înrudit a revenit la stresul școlii? Încercați această practică cu gândire miraculoasă

*Dezvăluirea am primit o copie a lui Jacob T. Marley, ediția avansată a cititorului de la Smith Publity, Inc. în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt exacte și 100% ale mele.

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, comerciant online și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Moms în 2007. Revista Healthy Moms este în prezent clasată blogul de sănătate pentru mame și oferă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri de mame. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentat la WellSphere.com, iar articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, conduce rețeaua de socializare Healthy Moms pe Ning, gestionează magazinul natural de sănătate și wellness al mamei și se află pe Consiliul consultativ pentru social media pentru provocarea Wellness din America.

Link către această postare: Ce s-a întâmplat vreodată cu Jacob T. Marley?

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *