Incendiul tragic în New York ucide treisprezece. A fost neglijență parentală?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Incendiul tragic în New York ucide treisprezece. A fost neglijență parentală?

de

James L. Casale

Ignoranța nu este fericită; e periculos. Vă amintiți de copilul de patru ani care a căzut în incinta grădinii zoologice de la Zoo din Cincinnati în 2016? El a fost nevătămat, dar gorila a fost executată. Poliția a luat în considerare acuzarea părinților cu neglijență. Nu au făcut -o. Trebuie să aibă. Chiar și gorila știa mult mai multe despre îngrijirea urmașilor săi.

În New York City, pe 29 decembrie 2017, un preșcolar care joacă cu arzătoarele de pe soba mamei sale a provocat unul dintre cele mai mortale incendii din New York în decenii. A fost vina copilului copilului? Desigur că nu. Ignoranța mamei sale față de responsabilitatea ei solemnă de a -și asigura copilul dezvăluie o situație care apare de obicei aici și în întreaga lume. Sau este o prostie și lene care face parte din această ecuație mortală?

Cine plătește prețul?

Copiii nu sunt adaptați la pericol. Sunt curioși de tot ce pot atinge și vedea și pune în gură. Ei, împreună cu sugarii, sunt la mila îngrijitorilor lor și, de obicei, plătesc prețul pentru asta. Copilul care a căzut în incinta grădinii zoologice trebuie să fi fost legat de un cărucior sau să țină mâna tatălui său. Copilul fascinat de arzătoarele de sobă nu trebuie să fi fost niciodată în afara liniei de vedere a mamei sale. Conform rapoartelor, aceasta nu a fost prima sa aventură cu soba. El și mama sa au scăpat nevătămat. Alți doisprezece nu au făcut -o.

Decesele la piscină și copiii lăsați în mașini

Înrudit a revenit la stresul școlii? Încercați această practică cu gândire miraculoasă

Statisticile Comisiei pentru siguranța produselor de consum (CPSC) dezvăluie că 350 de copii sub vârsta de cinci ani mor anual din cauza înecării în bazinele din curte. În plus, NBC News relatează că 38 de copii – infantii și copii mici – se bazează anual ca urmare a lăsate în automobile, unde temperaturile se ridică la un nivel maxim de 120 de grade. Șase sute dintre aceste decese inutile au avut loc având în vedere că 1998.

O astfel de neglijență provoacă dureri nelimitate pentru mulți oameni dragi și fură viața copiilor care nu vor avea niciodată ocazia să își îndeplinească visele. Acesta este costul insuportabil al neglijenței parentale.

Ce se poate face?

Dacă părinții și îngrijitorii nu înțeleg amploarea și responsabilitatea care vine cu a fi părinte, toată speranța se pierde. Da, părinții este greu și provocator. Dar acești copii nu și -au ales părinții; Părinții lor i -au ales. Când alegeți să fiți părinte, vi se cere să vă părăsiți coconul narcisist și să aveți grijă de o altă ființă umană.

Părinții își pot rupe ignoranța citind cărți și reviste adecvate și vorbind cu profesorii, experții din copilărie timpurie și alți profesioniști. Mulți părinți nu sunt pregătiți pentru ceea ce se află în fața lor. Dacă cel puțin înțeleg asta, pot căuta să se educe despre părinții eficienți și responsabilitatea lor solemnă. Recomand acest lucru înainte de nașterea copilului. Prea mulți părinți noi s -au ocupat cu decorarea camerei unui copil și obținând scutece ideale. Concentrația trebuie să fie întotdeauna pe sănătatea și siguranța copilului.

Dr. Casale este un educator premiat de stat și național și autorul cărții extrem de lăudate publicate de Skyhorse Publishing, Wise Up and Be The Solution: Cum să creezi o cultură a învățării acasă și să-ți ghideze copilul să prospere în școală și Viaţă. Este disponibil la librării și online.

Înrudite ajutând copiii noștri să devină oameni ai cărții

His second parenting book, family Pledge; Creșterea cursanților de-a lungul vieții și a cetățenilor buni, a primit recenzii de cinci stele pe Amazon și este disponibil și la librării și digital.

He is available as a speaker.

Website: www.jamescasalephd.com

Follow him on Twitter, Facebook, and LinkedIn.

Link to this post:Tragic fire in nyc kills Thirteen. Was It Parental Negligence?

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

AcțiuneTweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *