Cât de puțin îngrijirea orală poate parcurge un drum lung

Împărțirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.js

În calitate de mame, ne străduim să ne oferim nu numai noi înșine cu o îngrijire orală adecvată, de asemenea, ne luăm copiii pentru a primi examene de rutină și curățări. În calitate de părinți din Kansas, există o serie de activități familiale distractive și sănătoase pentru a se implica, cum ar fi drumeția prin Centrul de natură Ernie Miller sau petrecerea zilei obținerea sângelui care curge prin plimbarea prin grădina zoologică din Kansas City. Vizitarea stomatologului vă poate oferi familiei dvs. o investiție la fel de importantă în sănătatea lor, deoarece îngrijirea orală nu protejează doar integritatea dinților – ci joacă un rol în sănătatea fizică generală.

Stomatologie care nu se oprește la dinți

Atunci când căutați un dentist de familie, căutați și un profesionist medical care înțelege cum afectează sănătatea orală în restul funcționalității corpului. Pe măsură ce familia din Kansas lucrează din greu și joacă și mai greu, găsirea unui dentist care se abonează la aceeași perspectivă este importantă pentru a găsi această potrivire perfectă. Asigurați -vă că ecranizați stomatologii de la Rhoades Family Dentistry și întrebați dacă trec sau nu peste probleme generale de sănătate care sunt afectate de îngrijirea sau lipsa de îngrijire în igiena orală. De asemenea, veți dori să vă asigurați că stomatologii au o pasiune pentru a lucra cu copiii – deoarece de multe ori copiii se tem să meargă la dentist. A avea un pacient și a înțelege dentistul pentru a -ți trata copilul îi poate oferi o experiență cu totul nouă în care elementul factorului de frică de a sta pe scaunul stomatologului este eliminat.

Curățați -vă dinții către un bun sănătos, doar va fi de rutină continuă programările stomatologice vă vor menține zâmbetul curat și luminos, va ajuta, de asemenea, să vă protejați sănătatea generală. Clinica Mayo arată clar că bacteriile rele din gură pot duce la boli de inimă, nașteri premature și boala Alzheimer.

Înrudit trăind cu bipolari – cum să faci față simptomelor

Îmi inima dentist

A duce copiii la dentist nu este doar o apărare bună împotriva bomboanelor de bumbac pe care o eșufează în timp ce urmăresc lupta Royals din Kansas City pentru a face post-sezon, este, de asemenea, o mare măsură preventivă de la ei care formează probleme de sănătate mai grave în jos drum. La urma urmei, un copil mai devreme primește îngrijiri orale adecvate, cu atât mai sănătos va fi în anii adulți. Cercetările au sugerat că arterele înfundate și accidentul vascular cerebral sunt legate de bacteriile orale cauzate de inflamația cronică dintr -o formă de boală a gingiilor numită parodontis. Curățările de rutină combinate cu îngrijirea orală adecvată este singura modalitate de a menține sănătoase gingiile.

Un pântec cu vedere

Boala gingiilor a fost, de asemenea, legată de defecte de naștere și bebeluși născuți cu greutăți mici la naștere. Mamele cu zâmbete sănătoase prezintă un risc mai mic de a avea complicații cu nou -născuții.

Clătitele alea mi -au prăbușit nava spațială

Chiar și riscul de a obține boala Alzheimer este crescut atunci când neglijează îngrijirea orală. Clinica Mayo afirmă că pierderea dinților la cei cu vârsta de 35 de ani poate fi un semn că prezintă un risc mai mare de a dezvolta această afecțiune debilitantă mentală. Atunci când copiii sunt introduși la dentist la o vârstă mai timpurie, au mai multe șanse să continue întreținerea îngrijirii lor orale și să -și asigure sănătatea bună în anii lor viitori de vârstă adultă.

Face o programare

Găsirea unui dentist de familie bun în Kansas începe cu o mică cercetare online. După ce găsiți un potențial câștigător, dați acelui birou un apel și întrebați ce măsuri ia personalul stomatologic pentru a se asigura că sănătatea generală a pacientului este luată în considerare. Rezervați o întâlnire astăzi și determinați dacă dentistul este potrivit pentru familia dvs.

Link către această postare: Cât de puțin îngrijire orală poate parcurge un drum lung
Înrudite 6 îndatoriri importante pe care trebuie să le îndeplinească noii tați

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

TweetAcțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *