Am invadat mediul de lucru al mătușii mele cu un copil {rookie mame dificultate#11}

fiind un nou părinte este despre surprize. În mod obișnuit, cred că Weston va face un lucru, precum și el îmi aruncă presupunerile pe cap, precum și în general. A doua zi, de exemplu, ne îndreptam să ne mulțumim cu un bun prieten, precum și cu copilul ei pentru cafea, cu toate acestea am avut câteva minute suplimentare pentru a pierde. Dormise în mașină, la fel de bine ca și cum era frig, am ales să iau vortexul polar, precum și să mă plimb pe stradă pentru a -l vedea pe mătușa mea la serviciu. Posibilitatea ideală de a totaliza activitatea mamelor rookie nr. 11: întrerupe ziua de muncă a cuiva!

Mătușa mea Leslie lucrează aproape de manager de birou pentru biroul unui stomatolog (stomatologul meu, Dr. Lamberg). Acum, în tot timpul meu parenting Weston, el nu a rămas niciodată când a adormit în transferul de carcasă la cărucior. Așa că, am fost pregătit pentru inevitabil cu jucăriile sale, pătura, precum și sticla … dar când l -am scos din mașină, a rămas dormind! De asemenea, presupunerea ce? În timp ce mergeam repede cu vântul biciuit, el a rămas dormind! precum și chiar mult mai nebun? În timp ce am lovit căruciorul în rama ușii de la dentist de aproximativ treizeci de ori, el a rămas dormind! Am fost dincolo de șoc.

Mătușa mea a fost încântată să ne vadă, precum și a avut câteva minute pentru a discuta. Mătușa Leslie, precum și igienistul dentar se plimbau peste el, precum și tânărul doar a continuat să doarmă. Tot timpul, eram un pic neliniștit că avea să se trezească, să mă sperie de unde era la fel de bine ca și să înceapă să mă plâng, cu toate acestea am zguduit trăsura înapoi, precum și în afară, bucurându -mă de câteva minute de frig.

Mereu neașteptat!
Tocmai atunci, dr. Lamberg a venit să se grăbească din frig, precum și a fost plăcut uimit să ne vadă. În timp ce ne vorbea, ochii lui Weston au început să se fluture; Inima mea a făcut un salt, precum și am fost pregătit cu toții să -l îndepărtez, precum și să nu mă îmbrățișez în fața dentistului meu. Dar, a deschis ochii, a văzut mătușa mea, m -a văzut, precum și a început să privesc doar în jur. Nu a zâmbit, însă nici el nu a făcut niciunul. Am continuat să aștept pe buza de jos pentru a-i începe cunoscutul despărțitor, cu toate acestea, el tocmai se așeză nemișcat, cu mâinile la el, înfipt sub pătură, luându-și împrejurimile. Dentistul a început să danseze pentru el, cu toate acestea, de obicei, o prostie, precum și tânără goofy, doar privea cu ochii largi, cu buzele într-o linie direct.

Este o lume mică, până la urmă

În câteva minute, vederea noastră s -a terminat. A trebuit să mergem să ne mulțumim cu prietenul meu, așa că am înfipt pătura de sub el, ne -am oferit sărutările la revedere, precum și m -am îndreptat înapoi în frig. Nu înțeleg de ce sunt întotdeauna atât de șocat când nu plânge. De ce mă aștept mereu să plângă? Presupun că mă aștept să fie speriat, șocat sau confuz de împrejurimile sale, precum și de a -l pierde; Dar, nu face niciodată! A fost atât de bine să adăugăm un stil suplimentar în zilele noastre, văzând o înțelegere iubitoare a unui membru al gospodăriei; Și, a fost excelent pentru băiatul meu tânăr să vadă că lumea poate fi mare, cu toate acestea, există întotdeauna o înțelegere cu unul plăcut.

[Toate imaginile proprietăților rezidențiale ale Olivia Howell]

Găsiți mult mai multe activități pentru copii cu cele 52 de provocări obișnuite ale mamei rookie.

Dacă participați deja, utilizați hashtag #rookiemoms pe Instagram sau Twitter, astfel încât să ne putem aplauda reciproc.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *