Lucruri de făcut pe Long Island cu sugari, precum și copii mici

acum, când fiul meu este un copil mic, am verificat locații noi, precum și interesante pentru a merge pe Long Island. Am organizat o săptămână plină de activități pe care să le inspectezi pe baza a ceea ce ne -a plăcut să facem. Împachetați-i pe tineri în mașini și camioane, precum și inspectați aceste locații pentru familie în suburbiile Manhattanului!

8 locații excelente pentru a merge cu sugari pe Long Island

Sandbox Playspace de pe Long Island este atât de distractiv pentru copii mici

Jucând în Plainview

Mergeți spre cel mai mare loc interactiv, în interior, pe locul de joacă de pe Long Island: când este pe un trasetop din Plainview. Când pe un vârf de copac este un oraș interactiv pentru copii; Părinții trebuie să supravegheze, cu toate acestea, să se simtă liberi să aducă la fel de mulți adulți pe care îi ceri (sunt gratuite), pe lângă orice tip de sugari sunt gratuite. Cu o cafenea în interior, precum și alegerea de a -ți aduce propriul prânz, poți sta chiar aici tot timpul într -o zi de iarnă rece sau o zi ploioasă de vară.

Timpul lor de joacă deschis este luni, precum și joi, 10:00-5: 00 pm, precum și marți, miercuri, precum și vineri, 10:00-3: 00 pm.

Walk Chilly Spring Harbour

Mergeți spre Chilly Spring Harbour, precum și inspectați câteva locuri: Muzeul Chilly Spring Harbour Whaling, The Fish Hatchery, precum și Muzeul Firehouse.

Opriți -vă mai întâi la incubator, deoarece nu se află la distanță de mers pe jos până la celelalte două locații. Copiii mici vor dori să vadă toți peștii, precum și există întotdeauna evenimente acolo. Mergeți în portul de primăvară rece, precum și parcați în lotul liber.

Orașul este fermecător, precum și plimbabil. Muzeul balenelor este deschis marți cu vineri între orele 12:00 și 16: 00 pm iarna, precum și este deschis zilnic 11:00-5: 00 pm de la Memorial Day până la Ziua Muncii. Cu oferte mari de bărci distractive de văzut, chiar și copiii mici se vor bucura de navigare; De asemenea, au un copil mic, precum și un timp de artizanat al tânărului.

Mergeți la Muzeul Firehouse, precum și vedeți camioanele Old Terminat, precum și echipamentul. Copiii mici vor dori să vadă camioanele uriașe! cerință o gustare? Mergeți la plăcinte dulce pe primare pentru delicioase pentru casă, precum și cafea pentru mama.

Petreceți timp împreună la Lolli Bop

Lolli Bop este o zonă de joacă remarcabilă pentru tineri, precum și o cafenea pentru mame sau tătici. Kiddo -ul tău va putea cu siguranță să descopere ceva care să facă spectacol în zona de joacă, de la alpinismul la joc până la jocul cu American Woman Dolls. În plus, mâncarea este kosher, precum și delicioasă. Dacă acest lucru vă stârnește interesul, asigurați -vă că rezervați un joc în avans!

Long Island Aquarium

Adunați gospodăria, precum și îndreptați -vă spre est pe insulă spre acvariul Long Island; Deschis luni-duminică, 10:00-17:00. Acvariul are exponate interioare, precum și exterioare, pe lângă experiență, precum și experiențe interactive. Vedeți în săptămâna ta de naștere, precum și primiți de intrare gratuită!

Există o cafenea în muzeu, pe lângă multe restaurante din Riverhead.

Garden City, precum și Muzeul Copiilor

Treceți-vă la Garden City (mijlocul vestului-insulă), pentru Muzeul Copiilor din Long Island. Sunt deschise marți-duminică, între orele 10:00 și 17:00. Au o mulțime de exponate de transformare, precum și activități practice pentru copii; De asemenea, au un spațiu doar pentru copii mici! Dacă copilul tău mic poate sta cu un spectacol, au și spectacole de zi cu zi.

Alb publică ferme din Melville

Consultați White Publish Farms din Melville; Cu o fermă de animale, precum și o grădină zoologică, este o metodă excelentă de a -ți supune copiii la animale noi. Datând din 1886, această fermă are o aviară uriașă (cea mai mare de pe Long Island), precum și copiii pot înmâna, precum și animale de hrănire a sticlelor! Este o experiență excelentă pentru întreaga familie. Site -ul lor are în mod obișnuit cupoane, așa că inspectați -vă înainte de a vă îndrepta acolo cu copiii.

Pin pentru mai târziu- 8 locații distractive pentru a merge cu sugari pe Long Island!

[All pictures by Olivia Howell except the penguins from long Island Aquarium]

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *