Păstrați -vă excelent

muzică împreună demo de clasă | Imagine de Celia Catalino

Mi -am văzut reflecția în fereastră în timpul clasei de muzică a lui Julian împreună, dansând cu eșarfe, precum și convingând șoldurile mele materne, precum și am crezut dezgustat, „cine este asta?” M -am simțit jenat pentru doi oameni: 1) Self -ul meu adolescent, care ar fi dorit să scadă mort dacă ar înțelege cum ar arăta în acest moment douăzeci de ani înainte, precum și 2) viitorul adolescent Julian care ar dori să scadă mort Dacă ar trebui să stea oriunde în apropierea acestei persoane.

Mi -am dat seama că trebuie să -mi iau spatele mare, precum și să nu mai folosesc zilnic aceste pantaloni de yoga.

După o expediție de cumpărare sponsorizată de mama mea, sunt din nou pe cale, precum și te motivează să o încerci. cu condiția ca pantalonii decupați să pară atât de proeminenți încât sunt folosiți cu sandale, pompe, precum și cizme, prezentate pe covorul roșu, precum și au o clasificare întreagă dedicată lor pe Anthropologie.com, precum și Abercrombie & Fitch, Au fost numeroasele mele achiziții recente. Am o serie de complimente la locul de muncă la acestea, precum și obținerea complimentelor la locul de muncă este pe lista mea de 50 de lucruri pe care îmi place să le fac.

Misiune indeplinita.

Indiferent dacă ai fost un dulap ciudat cu agrable de păr, cea mai tare femeie din bar care ar putea distra (sau jenează pe oricine) sau acea persoană inteligentă care înțelege întotdeauna unde să descopere cele mai bune spații de cafea/parcare/pantofi vintage, alege un lucru să faci astăzi pentru a te pune înapoi pe acea cale. Este posibil să aveți nevoie să achiziționați o revistă care nu este parentală pentru cercetare, să consultați unele site-uri web asociate cu vechiul dvs. hobby-uri sau să angajați un babysitter pentru a vă lăsa să mergeți sălbatic noaptea.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *