Câte sarcini sunt accidentale?

Cuvântul la care am fost cel mai frecvent expus sau îmbrățișat folosindu -mă, pentru a discuta despre sarcinile neplanificate este „surpriză”. De fapt, pe Facebook cu o lună în urmă, v -am întrebat dacă sarcinile dvs. au fost planificate sau surprize și aproximativ jumătate dintre voi ați spus „surpriză”. Cred că există un pic de neînțelegere acolo. Când spun „surpriză”, nu vreau să spun „Sunt adult și nu foloseam controlul nașterii pentru că mă gândeam că poate un copil ar fi în regulă, dar totuși nu îmi venea să cred că un spermă a întâlnit un ou și Există un om care crește în mine. NU-MI VINE SĂ CRED! Băiete, sunt surprins! ” Adică: „Nu am intenționat să fiu deloc însărcinată.”

Cred că am folosit cuvântul greșit când am ales surpriza și acum am venit la un sondaj care mi -a fost direct – și am răspuns la întrebarea la care m -am întrebat întotdeauna: Câte sarcini sunt neintenționate? ca surprize serioase.

Stacul meu Stacey mi-a trimis un link care m-a dus la sondajul pe scară largă, orchestrat de conexiunea la naștere. O firmă de cercetare a adus bazilioane de întrebări despre maternitate, naștere și starea mamelor. Sondajul a fost realizat online, astfel încât participanții au fost femei cu acces la internet. Când am citit numerele cu privire la „intenționarea” sarcinii (cuvântul folosit în raportul de cercetare), m -am simțit mulțumit.

Apoi am făcut acest grafic pentru a vă arăta.

Dacă sunteți un geek de date sau sunteți interesat de asistența medicală maternă, nașterea sau alăptarea, consultați toate rezultatele sondajului aici.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *