CVS Pharmacy la Target cu Awesome Tech Tools

Această publicație este sponsorizată de Farmacia în Target, alimentate de CVS.

În unele zile, nu înțeleg ce am făcut înainte ca ecranul din denim să -și gestioneze fiecare element al vieții mele. Am rătăcit în întuneric folosind un abacus, deoarece nu am avut acces imediat la o lanternă, precum și la calculator? Cu toate acestea, cu siguranță nu puteam să mă ocup de calendarul meu, rețetele, precum și hărțile fără să mă descurc cu o mare hârtie.

Luna trecută, v -am spus că CVS Pharmacy este acum la țintă. Împreună cu cardigani, lattes, precum și mici aparate cu medicamentele dvs., puteți acum să vă încântați avantajele unor instrumente tehnologice atât la magazine CVS Target, cât și de rutină.

Așadar, să vorbim despre câteva dintre instrumentele digitale minunate care ne pot ajuta pe toți să ne ocupăm de îngrijirea noastră pentru sănătate și sănătate, fără a obține reduceri de hârtie.

Aplicația CVS Pharmacy pentru reumplere. Atât pentru iPhone, cât și pentru Android, pot utiliza aplicația CVS Pharmacy pentru a gestiona rețetele, precum și reumplerea. Pot să -mi fac rutină, precum și să plătesc cel mai bine medicamentele în aplicație. Simplu peasy.

Aplicația CVS Pharmacy funcționează acum în țintă

Integrarea Apple View. Încă nu am unul dintre aceste ceasuri elegante care pot vorbi cu mine, precum și pentru a face cină pentru gospodăria mea (fac asta, nu?). Folosind aplicația CVS, Apple View vă poate aminti când să vă luați medicamentul. Inteligent!

(Apropo, puteți cumpăra chiar și un Apple Watchâ în timp ce cumpărați la Target!)

Folosiți -vă Apple View pentru a rămâne în vârful medicamentelor

Centrul de informații despre medicamente CVS.com. Online, pot conta pe acest site unic pentru a răsfoi nenumărate medicamente pentru a înțelege mult mai bine detaliile pe bază de rețetă, posibilitatea efectelor secundare, precum și posibile interacțiuni medicamente.

Răspundeți la îngrijorări pe internet pe site -ul CVS Pharmacy

Evoluțiile viitoare includ scanarea cardurilor de acoperire a asigurărilor, precum și permisele de conducere pentru a vă salva de la tipul de deget incomod. Pe lângă viitorul de ieșire, este posibil să fiți capabil să scaneze febra copilului cu un gadget, precum și să-l zapați cel mai bine farmacia de 24 de ore, însă acum mă îndrept înaintea mea.

Nu am înțeles complet sistemul de beneficii CVS, cu care am înțeles că sunt consumate o mulțime de oameni, cu toate acestea văd că butonul „oferte și recompense” din aplicație. Profitați de ele?

Dezvăluire: Sunt fericit să lucrez cu CVS Pharmacy la campania de diferență a farmaciei CVS. Toate opiniile exprimate sunt ale mele, precum și toate declarațiile de produs sau detaliile programului partajate ar trebui să fie verificate cu siguranță la CVS.com sau cu producătorii adecvați.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *