Tweak Today

La o întâlnire legată de muncă, am fost recent conștient de un site web numit Modify Today al cărui obiectiv este „Faceți un lucru nou. In fiecare zi.”

Sunt atât de mame rookie, nu am putut ajuta totuși să mă gândesc. Îmi plac misiunile, vânătorii de scufundări, precum și interneții. Modifica astăzi le aduce pe toate. Să ne prefacem că sarcina era să faci o fotografie cu tine în oglindă.

Verifica.

Nu ar putea fi mai simplu. În fiecare zi este postată o sarcină. Persoanele înregistrate pot sugera misiunile. Astăzi este „Dă ceva departe”. Cred că am luat o pungă cu lămâi Meyer din copacul meu spre casa vecinului meu.

În altă zi, sarcina a fost „Capturați ceva în casa, biroul sau în bunurile voastre, pe care multe, probabil că le -ar oferi cuiva percepția greșită despre voi.” Cred despre snowboard -ul meu. Dacă l -ați văzut în garajul meu, este posibil să credeți că am fost snowboard în ultimii 5 ani. Cu siguranță nu sunt.

Puteți publica text, link -uri, imagini sau videoclipuri pentru a se bucura de finalizarea sarcinii. Sunt curios: sunteți oameni în acest fel de lucruri? Dacă am furniza dificultăți de mamă Rookie, ați participa?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *