Cum se simt contracțiile Braxton Hicks [3 fapte!]

Deci, ceea ce este exact contracțiile Braxton Hicks, precum și cum se simt? Ar trebui să -ți vezi medicul când îi experimentezi? Contracțiile Braxton Hicks, de asemenea, înțelese ca „forță de muncă falsă”, sunt neplăcute, precum și în mod obișnuit confuze pentru mamele care se așteaptă. În timp ce Braxton-Hicks nu implică faptul că o doamnă intră în muncă, o mamă pentru prima dată poate să nu înțeleagă diferența dintre cei doi.

Un obstetrician britanic numit Dr. John Braxton Hicks a constatat în secolul al XIX -lea că uterul s -a contractat pe măsură ce se extinde în cadrul programului de nouă luni. Aceste contracții care nu pregătesc organismul pentru forță de muncă fac parte cu adevărat din procesul natural, precum și nu provoacă niciun tip de probleme fizice în sarcină.

Cum se simte o contracție Braxton Hicks?

Contracțiile Braxton Hicks se simt similare cu crampele menstruale, deoarece strângerea, precum și crampele se întâmplă în mod normal în abdomenul inferior, precum și pelvis. Aceste contracții sunt incomode, însă nu sunt chiar dureroase. De asemenea, se simt mult mai mult în fața corpului, mai degrabă decât în ​​întregul corp inferior. Se întâmplă în mod obișnuit în ultimul trimestru de sarcină, cu toate acestea pot începe și în timpul celui de -al doilea trimestru.

Braxton Hicks poate fi inconsistent. Ele pot dura câteva secunde sau până la două minute. Contracțiile se pot întâmpla de câteva ori pe zi sau de câteva ori pe săptămână.

Iată câteva alte lucruri care să vă ajute să înțelegeți dacă contracțiile sunt Braxton Hicks:

Nu se produce la intervale de rutină

Nu vă îmbunătățiți împreună pe măsură ce trece timpul

De obicei nu sunt dureroase

Se pot opri cu o modificare a activității sau a poziției

Nu durează mai mult pe măsură ce trece timpul

Nu te simți mai puternic în timp

Care este diferența dintre o contracție Braxton Hicks, precum și o contracție autentică?

Contracțiile Braxton Hicks se pot întâmpla în orice tip de timp în ultimul trimestru. Numeroase mame au descoperit că modificarea a ceea ce fac pot opri contracția. Dacă se întâmplă în timp ce stau, ridică -te, precum și poziția de modificare. Dacă faceți exerciții fizice, faceți o pauză, precum și concentrați -vă pe respirație. Pe măsură ce sarcina progresează, contracțiile Braxton Hicks nu se simt mai puternice sau durează mai mult.

O contracție autentică implică faptul că organismul se pregătește pentru muncă. Contracțiile deschid col uterin, precum și pregătesc canalul de naștere. Contracția poate fi resimțită în abdomen, partea inferioară a spatelui, precum și chiar picioarele. Aceste contracții pot începe cu aceleași senzații ale lui Braxton Hicks, cu toate acestea sunt mult mai consistente, precum și creșterea intensității. Pe măsură ce mama devine mai bună la livrare, timpul dintre contracții este mai scurt. Singurul lucru care poate opri contracțiile autentice este nașterea copilului.

Pot aceste contracții să rănească copilul?

Nu există niciun indicator că Braxton Hicks are niciun tip de efect asupra copilului. Cu toate acestea, ceea ce face copilul dvs. poate declanșa o contracție falsă. De obicei, există o anumită activitate fetală înaintea unui Braxton Hicks.

Poate să dispară contracțiile Braxton Hicks?

Contracțiile Braxton Hicks sunt o metodă pentru ca organismul să se pregătească pentru copil. Mușchii din uter se strâng, precum și se desfășoară fără a afecta col uterin. Este posibil ca unele mame care se așteaptă să nu o simtă în timp ce alții vor descoperi exact cum să ofere cu disconfortul. Dacă vă confruntați cu contracții Braxton Hicks, există câteva metode pentru a le face să dispară, chiar dacă este un pic.

Schimbați pozițiile

Relaxați -vă și concentrați -vă pe respirație

Bea ceva

O baie caldă sau un pachet cald (asigurați -vă că nu utilizați niciuna dintre acestea, la fel de lungă, ca atunci când vă așteptați, nu doriți să vă ridicați temperatura corporală a miezului, la fel de mare)

ATTMU Sticlă tradițională de apă caldă cu capac de tricot

Sunbeam Xpress cald de încălzire rapidă caldă

Răcire ursului de urs + tampon de încălzire

În unele cazuri, contracțiile false de muncă pot fi un indiciu al deshidratării. Deoarece hidratarea este esențială în toate etapele sarcinii, poate fi un semn că organismul are nevoie de mult mai multă apă.

Când ar trebui să mergi la doctor?

La următoarea întâlnire, lăsați -vă medicul să înțeleagă că ați experimentat contracții Braxton Hicks. Asigurați -vă că oferiți detalii precum durata contracției, precum și frecvența acestora. Obstetricianul dvs. se poate identifica în timpul evaluării dvs. dacă colul uterin este subțire sau dacă forța de muncă începe. De asemenea, veți dori să le lăsați să înțeleagă dacă v -ați pierdut mufa de mucus, deoarece acesta poate fi un alt indiciu al forței de muncă viitoare. Ei pot vorbi despre ceea ce este tipic, precum și când este timpul să le sunați să le sună cel mai bine. Simptomele care necesită să fie tratate cu cel mai bun în deplasare includ:

Depunere vaginală sau sângerare

Scurgeri constante sau dacă apa dvs. se rupe

Contracții care au sfârșit prin a fi consecvente, precum și mult mai dureroase, cum ar fi cele care se întâmplă la aproximativ cinci minute distanță

O scădere a activității fetale

Forță de muncă activă, precum și contracții

Au îngrijorări cu privire la sarcinăsau parenting? Avem un grup întreg de mame care împărtășesc, precum și AKS, pentru sfaturi. Inspectați grupul nostru de Facebook Mothers Rookie sau vă rugăm să lăsați o îngrijorare în comentarii

De asemenea, s -ar putea să vă bucurați:

Cum se stimulează aprovizionarea cu lapte [6 metode ușoare] (se deschide într -o nouă filă a browserului)

10 [cele mai bune șosete de compresie] pentru umflarea picioarelor de sarcină!

Lucruri gratuite pentru copii! 50+ freebies pentru mame noi

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *