Activități familiale de primăvară distractive

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

A fi o mamă sănătoasă nu înseamnă doar că arunc mese sănătoase pentru tine și să te păstrezi în formă potrivită; Este vorba de a vă asigura că copiii fac același lucru!

Când nu vă asigurați că copiii se bazează pe mâncare sănătoasă, puteți păstra filele pe nivelul lor de exerciții și să petreceți ceva timp de bună calitate și cu ei. Acum că sezonul de iarnă s -a terminat practic, există o mulțime de lucruri de făcut, este distractiv atunci când va ieși soarele. Iată câteva idei pentru a te duce.

Faceți un picnic

Orice scuză pentru a -i scoate pe copii în aer liber este o scuză care merită făcută. Planificarea picnicului poate fi atât de distractiv de la început până la sfârșit. Într -o zi însorită, faceți -i pe copii în bucătărie să ajute să facă delicioase și gustări sănătoase și să -i ajutați să -l împacheteze într -un obstacol.

Asigurați -vă că luați un frisbee pentru a vă juca după ce sunteți cu toții hrăniți!

Mergeți în camping în curtea din spate

Această idee capricioasă, dar fantastică, este excelentă pentru copii. Copiilor le place să -și facă propriile dens, așa că amenajează un cort pentru ei în grădina din spate și pot face unul afară!

Când se întunecă, alătură -te pentru a -și spune reciproc povești de fantome înfricoșătoare!

Călărie cu ponei

A merge pe un ponei de ponei este o modalitate excelentă de a petrece timp cu copiii tăi și de a te distra mult! Centrele de călărie oferă adesea lecții scurte sau călătorii scurte în mediul rural. Copiii vor iubi poneii și te vei încânta de priveliști.

Mergi la grădina zoologică

Dacă credeți că copilul dvs. ar putea fi un pic nervos în privința calului care îi trece cu ei, ducându -i la o grădină zoologică poate fi la fel de distractiv. De fapt, o mulțime de grădini zoologice oferă o zonă de îmbrăcăminte în care copiii pot animale de companie și hrăni animale mici – cum ar fi poneii – astfel încât să poată ajunge la Regatul Animalului.

Această postare v -a fost adusă de Horse Gear și Ridingboots Specialist Equestrian Clearance.

De Danielle Webb pentru revista Blog Mothers Health

Danielle Webb este un blogger ocupat, creativ și mamă a unuia care își împărtășește în mod regulat aventurile și sugestiile în speranța că va inspira și ghida părinții, așa cum au făcut -o atât de numeroasă înaintea ei.

*Acest scurt articol a apărut inițial în revista Healthy Mothers pe 25 februarie 2013.

Link către această postare: activități de distracție de primăvară de primăvară
Înrudit este sezonul înapoi la școală-timp pentru a începe să gătești cu copiii tăi!

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *