7 lucruri gratuite de făcut cu copilul tău (grand)

Am extras 7 faves din cele mai excelente 100 de lucruri gratuite de făcut cu nepoții tăi care se listează la bunici.com. Încercați -le pe copilul dvs. preferat (nepoata, nepotul, nepotul sau urmașii proprii).

#28 Faceți marionete de șosete: ați pierdut un șoset în uscător? Grozav! Acum îl puteți utiliza pe celălalt pentru a face un marionet de șosete. Orice tip de lucru vechi din jurul casei devine imediat un produs care trebuie utilizat pentru marioneta dvs. de șosetă. Lipiți pe butoanele vechi pentru doi ochi (nu trebuie să se potrivească), niște fire pentru păr, resturi de pâslă pentru sprâncene, precum și sunteți pregătiți pentru un spectacol de păpuși.

Fotografie de păpuși de șosete de la bunici.com

#29 Joacă tineri lava lava, precum acest joc de experiență imaginară, în care jucătorii se prefac că scapă de un vulcan activ. Cazuri de pernă aleatoriu, prosoape de masă, ziar sau orice tip de covorașe pe care le aveți în jurul podelei. Lucrați -vă metoda în toată camera, sărind, precum și săriți din locație în loc, asigurându -vă că nu atingeți „lava fierbinte” (podea). Îți vei spori ritmul cardiac, în timp ce îi vei dificul în dificultate pe tineri să vadă cine poate traversa mai întâi spațiul. De asemenea, acest joc îi ajută pe tineri să stabilească o înțelegere spațială pe măsură ce descoperă pentru a -și gestiona ritmul corpului, precum și mișcarea.

#8 Play Sardines: A Twist on Hide-and-Seak: Toată lumea caută în timp ce unul se ascunde. În timp ce căutătorii descoperă persoana care se ascunde, ei se ascund cu el. Ultima persoană care s -a alăturat grupului este tipul ciudat. [Notă editor: am văzut asta pe Cougar Town, Classy!]

Cougar Town Sardines Foto de la EW.com

#45 Măștile înfrumusețate care folosesc o farfurie de hârtie albă, faceți o afacere amuzantă sau o mască primitivă cu doar o pereche de foarfece, precum și unele creioane. Tăiați găuri în care vor merge ochii. Dacă aveți niște fire în jur, adăugați -l ca păr sau barbă. Puneți două mici găuri de o parte și de alta a plăcii de hârtie, precum și fila cu o fire cu ea pentru a lega masca de capul copilului.

#65 Simon afirmă dacă a existat vreodată o lecție de plata dobânzii la instrucțiuni, acest joc este. Distrează -te cu nepoții ca Simon afirmă pentru a -ți atinge degetele de la picioare, precum și așa cum afirmă Simon pentru a -ți ridica brațul drept, precum și apoi pentru a -ți atinge nasul. Aha! !

#89 Mentos Soda Explosion Acest experiment a fost un sentiment YouTube acum câțiva ani. Fă -o afară. Scoateți capacul dintr-o sticlă nouă, de doi litri de cocs pentru planul dietetic. Scade o mânecă de bomboane Mentos în sticlă, pășește înapoi, precum și așteptați la știință pentru a prelua. Explozia planului de dietă cocs în aer este destul de rece, precum și nu o metodă slabă pentru a explica exact modul în care amestecarea lucrurilor specifice poate avea uneori un efect neprevăzut. Bună ziua, Moment Mentor.

#75 produce o poveste care continuă să meargă să înceapă o persoană. „Într -o zi, mergeam pe stradă.” Apoi, următoarea persoană trebuie să adauge la poveste. „Și am văzut o mașină portocalie superbă.” La fel ca și atunci, următoarea persoană spune: „Și o femeie minunată a condus -o.” La fel ca și următorul adaugă, „avea un leu cel mai remarcabil, fluturând de pe bancheta din spate.” precum și așa mai departe, precum și așa mai departe, precum și așa mai departe. Dacă sunteți un bunic la distanță lungă, puteți face acest lucru prin e-mail.

+++
Acestea au fost câteva dintre alegerile mele preferate personale, cu toate acestea, există alte 97 de concepte inteligente gratuite pentru a juca cu un tânăr [PDF]. De asemenea, bunicii.com introduce un club de beneficii care este excelent pentru oricine, nu doar pentru membrii AARP. Are tarife de reducere la produse într -o gamă largă de categorii, inclusiv călătorii, divertisment, precum și multe altele. Pentru o perioadă restrânsă, puteți obține un an de membru gratuit în clubul de beneficii Grandparents.com, precum și să -l luați pentru o rotire. Indicație la Benefitclub.grandparents.com, precum și utilizați codul promoțional GPGIFT. Simțiți -vă liber să împărtășiți această ofertă și cu membrii gospodăriei.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *