Ce trebuie să faci când copilul tău suferă o vătămare?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.js
Uneori, părinții pot fi fericiți, precum și plină de satisfacții. Când vedeți copilul dvs. zâmbind, creșteți și descoperiți lucruri noi, veți obține acest sentiment de realizare, precum și satisfacție. Cu toate acestea, a fi părinte este un loc de muncă cu normă întreagă, fără sărbători (trebuie să lucrați în plus pentru a -i menține pe copii în inspecție în timpul sărbătorilor).
Ei trebuie să fie monitorizați în mod regulat pentru a se asigura că nu se rănesc, precum și atunci când au plecat la instituție sau îi lăsați în grija unei alte persoane, veți obține acest sentiment neliniștit că poate apărea ceva oribil. Acest lucru nu poate fi respins ca paranoia simplă, din motivul pentru care copiii, precum și mari, sunt un pic stângace, nechibzuit, precum și extrem de energici. Când tinerii se adună într -o singură locație, ai acest sens că cineva poate fi rănit. În aceste zile, majoritatea părinților sunt preocupați de ceea ce trebuie să facă atunci când un tânăr devine grav rănit, în timp ce se află sub îngrijirea profesorilor. Trebuie să ia măsuri în justiție, precum și în ce scenarii poate fi responsabilă instituția? a verificat de -a lungul

1. Exact cât de gravă este vătămarea?
În multe situații, vor rezulta doar câteva vânătăi, precum și resturi, la fel, în o serie de cazuri, doar sentimentele sunt rănite. Frica, furia, precum și răul trebuie luate în serios, deoarece acestea pot duce la suferință mentală. Cu toate acestea, în aproape toate situațiile care au o discuție plăcută lungă, precum și să ofere copilului jucăriile lor cu care să se joace (sau laptele de ciocolată în funcție de vârstă, preferințe sau sex ale copilului) îl vor ajuta să se recupereze rapid; De asemenea, aceasta este o șansă excepțională pentru tine de a arăta copilului tău o lecție de viață utilă. Copiii, în special cei extrem de tineri au un psihic foarte slab. Ei nu înțeleg diferența dintre durerea fizică, precum și suferința emoțională.

Beneficiile conexe pentru sănătate și sănătate ale eucaliptului

Acesta este motivul pentru care este extrem de crucial să încerci să dobândești toate detaliile atunci când copilul tău se referă la plâns. În primul rând, trebuie să aruncați o privire asupra copilului pentru răni reale. Trebuie să fiți conștienți că chiar și o tăietură minoră pe orice tip de parte a corpului poate duce la sângerare gravă; Cu toate acestea, este posibil să începeți să intrați în panică atunci când vedeți haine decolorate din sânge.

2. Încercați să nu intrați în panică
Nu se panicează va ajuta calmarea copilului, precum și va arăta acelui copil că sunteți pregătit să aveți grijă de situație. De asemenea, îl va liniști pe copil că îl poți ajuta. Este extrem de crucial să -ți gestionezi emoțiile în timp ce tânărul tău descrie ce a avut loc. Acesta nu este cel mai bun moment pentru a indica un deget acuzator asupra cuiva, a învinovăți părinții unui alt copil sau a se angaja să se răzbune pe școala copilului. Ceea ce trebuie să faceți este să achiziționați toate detaliile, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă dați seama dacă instituția este într -adevăr responsabilă, precum și dacă există cerința de a lua măsuri legale.

3. Descoperiți ce spune legislația

Cel puțin în Australia, lucrul crucial este locul în care neegalarea a luat locația (puteți lua măsuri legale dacă s -a produs în afara instituției sau în interiorul școlii, cu toate acestea, în îngrijirea oficialilor instituției, cum ar fi profesorii). Un alt lucru este tipul de activitate la care a participat tânărul (instituția copilului nu poate fi făcută răspunzătoare dacă tânărul s -a angajat într -o activitate pe care instituția le interzice strict). De asemenea, trebuie să vedeți dacă copiii au fost supravegheați în mod corespunzător sau nu în momentul în care a avut loc vătămarea, astfel încât să puteți furniza aceste informații avocatului pentru vătămare corporală.

Astfel, dacă, de exemplu, copilul participa la o activitate riscantă sau periculoasă, cum ar fi echilibrarea pe scaune, sări peste garduri sau alergând pe birouri, puteți sugera că instituția nu a reușit să supravegheze activitatea, cu toate acestea, tânărul se angajează într -o activitate Că el sau ea înțelege este riscant, precum și este posibil să nu obțineți un pic sau niciun succes dacă instituiți o acțiune în justiție împotriva școlii. Instituția nu poate fi trasă la răspundere pentru rănile pe care le susține un copil în timpul activităților sportive. Dacă copilul a fost inclus într -o luptă cu gazonul instituției, trebuie să stabiliți că copilul dvs. a fost într -adevăr intimidat, precum și un atac, în loc de o luptă în care ambii copii au participat în mod egal, IRRÎn cele din urmă, cine a ieșit victorios. În plus, trebuie să inspectați legislațiile localității dvs., precum și să vorbiți cu un avocat, deoarece politicile vor varia pentru diferite zone.

Înrudite 5 metode de bază pentru a face un spațiu mult mai liniștitor

Astfel, dacă copilul tău suferă o vătămare la școală, trebuie să inspectați mai întâi pentru a descoperi exact cât de gravă este vătămarea, în plus, dacă există cerința să -l ducă la spital. După aceea, aveți o discuție plăcută lungă pentru a vă permite să obțineți toate detaliile (în ce fel de activitate a fost copilul care a fost angajat, a existat o supraveghere adecvată, unde a suferit copilul vătămarea?). Pe lângă faptul că încearcă să rămâi calm în timp ce treci cu copilul. Dacă cerința să fie, luați câteva minute pentru a vă calma, curățați, precum și locația unui bandaj pe accidentare, precum și apoi scoateți în evidență discuțiile. Trebuie să primiți câteva recomandări de la un avocat, dacă sunteți în continuare în discuție dacă trebuie sau puteți lua măsuri legale împotriva școlii.

Melissa Davis este șeful redactorului la http://facetwister.com, tânără, oricât de înfricoșătoare femeie, cu un simț dureros de mare al modei, precum și fluxuri de modă. Melissa a ajutat anterior la numărul de reviste tipărite ca stilist principal, precum și consilier de modă. Conceptul ei este să -și prezinte publicul în modelele de modă actuale, precum și să ofere recomandări care să ajute fiecare doamnă să cadă la fel de superbă, dar și atrăgătoare, cum poate.

Link către această postare: ce trebuie să faci când Copilul tău suferă o vătămare?

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *