5 Activități pentru a vă menține conexiunea puternică

Astăzi suntem încântați să avem câteva idei adecvate de la Laurie Puhn, care este o mamă rookie pentru copilul mic Blake (mai sus), un scriitor de bloguri de conexiune, precum și autorul imediat Persuasiune: Exact cum să vă modificați cuvintele pentru a vă modifica viața.

Laurie spune:

A deveni părinte a modificat mult mai mult decât cine sunt; Mi -a modificat legătura cu soțul meu. Am descoperit că răbdarea, precum și timpul împreună sunt mărfuri neobișnuite. Luăm ture având grijă de copilul nostru în weekend („O, el are o sărbătoare de naștere la care să meargă? Îl poți lua, astfel încât să pot face unele lucruri acasă?”), Precum și uneori ne bâlbâiem despre lucruri ca cine a fost menit să pună încuietori de copil pe dulapul spațiului de luat masa.

Dacă sunteți o mami rookie, precum și tipul dvs. este un tată rookie, atunci ca noi, vă aflați într -o „relație rookie”, indicând că sunteți în mijlocul proceselor din New Parenthood. Nimic nu dificultăți o legătură cu mult mai mult decât părinții copii mici. Studiul de cercetare arată că 90% dintre cupluri afirmă că conexiunile lor sunt mai grave după primul lor copil. Nu!

Acum, mult mai mult decât oricând, avem nevoie de un plan pentru a rămâne legat, precum și în timpul acestor ani de căsătorie stresant. Iată câteva activități distractive, precum și eu, precum și eu, care au făcut o mare diferență pentru noi. Poate că vor face o diferență și pentru tine.

Planificați playdatele de gospodărie. Având în vedere că nu puteți descoperi întotdeauna un sitter care să acopere o întâlnire dublă de vineri seară, invitați încă un cuplu cu tinerii lor să se găsească pentru brunch în weekend. Nu numai că puteți schimba datoria de babysitting, cu toate acestea, tinerii au mult mai multe șanse să se ocupe de ei înșiși atunci când au alți tineri cu care să se joace.

Aveți o petrecere de băutură mixtă. După ce tinerii se culcă, aruncă o petrecere extrem de personală. Cam când o lună încălzesc aperitive congelate, lumânări ușoare, pun pe muzică de dispoziție, precum și hubby -ul meu, precum și descoperă pe noi înșine dansând, precum și să ne chicotim.

Angajați babysitter -ul, devreme. Dacă aveți o rezervare la cină pentru 19:30, nu angajați babysitter -ul pentru 19:00, așa că trebuie să vă grăbiți să -i cumpărați pe tineri să cumpere înainte de a fugi din casă, toate stresate, precum și transpirate. Fii bun cu tine. Angajați -l pe Sitter pentru a găsi la 5:30 sau 6.

Folosiți jucării tehnologice în avantajul dvs.
Nu vorbesc despre jucării sexuale! Vorbesc despre telefoane mobile, precum și despre computere. Faceți-vă o rutină pentru a vă trimite reciproc un text minunat sau un mesaj de e-mail despre când o zi. Un simplu, „Gândirea la tine, iubito”, este suficient pentru a -mi face ziua.

Sărutați și atingeți cu un pic de public. Timpul personal este dificil de găsit, așa că nu așteptați pe tinerii tăi să fie la vedere înainte de a aluneca spre margul tău, precum și de a -l freca pe spate. Când se joacă cu tinerii tăi discută, precum și să -l sărute. Atinge -i brațul. Stai aproape de el pe canapea. Aceste conexiuni bit arată tipul meu, precum și copilul meu, că suntem cu toții aici, împreună, ideal acum. La fel de bine îmi place.

Blogul lui Laurie, care așteaptă cuvinte, ajută să se aștepte ca cuplurile să crească la dificultățile sarcinii, precum și să folosească recomandări pentru noii părinți, cum ar fi „alăptarea este și sarcina unui bărbat!” precum și „De ce mămicile sunt mijloace”. Între poveștile personale, precum și sfaturile prietenoase, așteptarea cuplurilor, precum și a părinților rookie vor descoperi umorul, precum și un amic grijuliu în Laurie.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *