Vorbește despre ceva în afară de somn

mămicile pot vorbi despre multe lucruri, altele decât somnul | Foto de Priscilla du Prezez pe Unsplash

Înțelegem că există acei oameni ai căror sugari încep să doarmă unsprezece sau doisprezece ore pe noapte în jur de patru luni. Aceste așa-numite „bebeluși” iau trei goluri de zi cu zi la 8, 12, precum și 4.30. La fel ca atunci, există restul dintre noi.

La un moment dat, discuția regulată a grupului meu de mami a fost atât de dominată de somn, încât începeam să ne îmbolnăvim unul de celălalt, chiar dacă aveam nevoie unul de celălalt atât de rău, deoarece nimeni altcineva nu ar fi gata să ne asculte vorbind cu o asemenea isterie despre a noastră obiceiuri de somn ale copilului.

Deoarece a fost o problemă sensibilă, am trimis un e -mail grupului înainte de timp, sugerând că, la următoarea noastră adunare, am cenzuram subiectul, dacă nu ar fi o circumstanță severă de sănătate mintală și wellness pe care cineva trebuia să o abordeze. Am sugerat o listă de subiecte alternative care să ne ajute să ne revigoreze, precum și să ne facă să râdem în timpul întâlnirii noastre. Am făcut acest lucru de două ori la fel de bine ca și tone de distracție.

Stilul nostru a fost să ne deplasăm într-un cerc, precum și fiecare răspuns, întrebarea sugerată alternativă pentru a-și dormi. Aceasta este cea de -a 21 -a provocare a mamei rookie. Chiar aici sunt câteva începuturi de conversație pentru dvs .:

Ce te -a adus online aici?

Unde te -ai dus la facultate, precum și la ce ai studiat?

Ce ai de gând să numești copilul dacă era sexul opus?

Povestește -ne despre conexiunea pe care ai avut -o înainte de a fi cu partenerul tău.

Acestea pot fi de bază de zgomot, însă atunci când ați petrecut tot timpul de legătură trecând peste cărucioare, precum și sfarcurile, este posibil să fi lăsat în afara unor fapte fundamentale. Încercați, precum și lăsați -ne să înțelegem exact cum merge.

Nu este pregătit să -l fac cu o zi fără să vorbești despre somn? Alege încă o provocare.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *