Unde să cumpărați-sau cum să faceți-un costum Minions

Un costum de minion de dimensiuni mici este pe piață, desigur (aici). Nimeni nu vrea să rateze acea oportunitate de marketing. Dar pentru aceia dintre voi care doresc să vă câștige ecusonul de merit DIY, vă putem sugera să asamblați singur componentele?

Salopetele albastre și un tricou galben stau la baza unui costum Minions. Adăugați o pereche de ochelari de costum sau faceți unele din curățători de conducte și folie de aluminiu și ați terminat!

Dar asteapta! Un beanie galben de fleece face ca acest costum să fie complet complet și suficient de cald pentru orice aduce la sfârșitul lunii octombrie.

În plus, dacă copilul tău nu va ține probabil ochelarii pe fața lui, luați în considerare să faceți paharele să facă parte din pălărie.

Surse

Salopete albastre deschise: îmi plac acestea pe Amazon / acestea de la Target.com

Cămașă galbenă solidă: Da, pentru aceste cămăși cu mâneci lungi de brand ale lui Joe, care vin în fiecare culoare solidă de care ai putea avea nevoie pentru un costum.

Mănuși de lână neagră: Dacă copilul tău va avea standarde ridicate pentru precizie, rețineți că minionii au mâini negre.

Ochelari de costume Minions: Acestea arată perfect, de la Amazon / Acestea sunt puțin mai ieftine, de la costumeexpress.com

Pălărie galbenă: Fleece Beanie/ Baseball Hat în stil cu un ochi sau cu doi ochi (elimină nevoia de ochelari)

Bloggerul de la o altă mușcătură mare a făcut o treabă atât de grozavă atât pe pălărie, cât și pe tutorial (folosiți Mason Jar Papace pentru ochelari!), Încât meșteșugul dintre noi trebuie să -l citească.

Non-crearea poate „adăuga în coș” cu acest beanie cumpărat de magazin.

Sau pur și simplu cumpărați întregul costum Dang.

Versiune pentru copii (dimensiuni 4-12)

Versiune pentru copii mici (dimensiuni 2-4)

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *