Verificați despre viața ca părinte

Îmi place să fiu mamă. Bineinteles ca da. Aș petrece atât de mult timp blogging și scriind o carte despre a mă bucura de maternitate dacă nu m -aș identifica puternic cu mama mea?

Recunosc în mod liber, însă, că acest nou rol de hobby se îndepărtează de hobby-urile mele pre-mom, inclusiv hobby-ul care a fost soțul meu și hobby-urile sale. Nu mai merg la muzică live cu el. (Vei arăta că începe la 10 (Călătorie alimentară suplimentară și curățare? Nu, mulțumesc.) Aș putea continua, dar nu vreau să începi să crezi că sunt un ratat egoist.

Nu sunt un ratat egoist, dar sunt obosit și distras cu detalii despre păstrarea filelor pe tăieturile de unghii pentru bebeluși și mă asigur că există întotdeauna lapte în casă. Șchiop? Poate. Dar cred că nu sunt singur. altcineva se simte asuprit de faptul că trebuie să se conecteze cu partenerul lor înainte de a face un duș?

Palul meu Erika, autorul The Real Deal Guide pentru sarcină, se angajează într -un nou proiect care abordează această situație. Ea încearcă să documenteze modul în care copiii are impact asupra unei căsătorii și promite să împărtășească rezultatele cu lumea într -o carte care încă trebuie să fie intitulată. Dacă dumneavoastră și partenerul dvs. sunteți dispuși să faceți în mod independent un sondaj extrem de confidențial despre viața ca cuplu cu copiii, ar dori să audă de la voi.

În cuvintele lui Erika: când am devenit mamă, am fost plin de cât de puțin am auzit despre provocările de zi cu zi cu care se confruntă cuplurile în timp ce încercau să mențină o relație și să crească copiii. Odată ce m -am alăturat clubului și am început să -mi împărtășesc frustrările, cu toate acestea, prietenii apropiați cu copiii au vărsat liber fasolea și am aflat că familia noastră nu a fost singură în lupta noastră pentru a găsi echilibru și un sentiment general de pace în noile noastre roluri. Mărturisirile lor m -au întrebat ”, de ce nu discutăm în mod deschis aceste realități, astfel încât să putem susține, empatizăm și ne ajutăm reciproc în timp ce ne angajăm într -una dintre cele mai demne provocări ale vieții?

Ea vrea să spun, de asemenea, că pentru a proteja confidențialitatea contribuabililor și pentru a crea un mediu sigur pentru onestitate completă, toate răspunsurile vor rămâne confidențiale, neatribuite și fără legătură cu comentariile partenerului din carte și, în general,.

Dacă sunteți pregătit pentru asta, trimiteți -i informațiile de mai jos prin e -mail la erika @ therealdealguide.com. Contribuția dvs. promite să ajute mii de părinți să înțeleagă, să accepte, să accepte și să aprecieze viața pe care o duc.

Nume:
Numele de familie sau inițial:
Orașul de reședință:
Numărul de copii:
Vârsta copilului (REN):
Adresa de e -mail a părintelui 1:
Adresa de e -mail a părintelui 2:

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *