5 Idei inteligente de zână dinți pe care nu am reușit să le execut

Primul meu apel de responsabilitate, în timp ce Zâna dinților s -a aruncat pe mine săptămâna trecută. Sigur, copilul meu a trecut cu patru luni de la a șaptea sa zi de naștere. Da, am intervievat alte mame despre cum să onorez această tradiție pentru noua noastră carte, lucrurile pe care fiecare mamă ar trebui să le cunoască. Dar nu, nu aveam idei de basm dinți și pur și simplu nu era pregătit. (Și nu, acest subiect nu a făcut -o în carte.)

Eram la o întâlnire, având o privire de rechin a lui Julian, ar fi aruncat o privire când dentistul a sugerat să -i extragem cel mai bine dinții de copil de jos atunci și acolo. Era ora 17.45. În acea seară, a fost un pic haotic, întrucât copiii mei și cu mine am ieșit din biroul stomatologului trecut de cină, unul dintre noi cu doi dinți mai ușori.

Nu existau plușuri în formă de dinți cusute sau note inteligente care felicitau Julian pentru această etapă și încurajându-l să aibă grijă de dinți. Banii dure reci au fost plasați sub pernă. Posibil te vei descurca mai bine.

Iată cinci idei de basm foarte drăguțe.

1. Plicuri imprimabile cu încasări pentru a depune fiecare pierdere a dinților. Descărcați șabloane din cum face ea. Aceste scrisori minuscule sunt foarte drăguțe și dacă doriți să le faceți mai mult speciale răspândite un pic de praf de zână

2. Monede de aur. Zâna dinților de la casa mea a reușit să sape unul dintre acești bebeluși pentru a merge împreună cu niște facturi în dolari. Cu toate acestea, în viața mea fantezistă, acestea sunt moneda mărcii mărcii din zâna dinților; Nu lasă niciodată bani pe hârtie.

3. O pernă specială de zână dinți, pungă sau buzunar. Lucrul care îmi place la buzunarul zânei dinților este că este ușor pentru „zâna dinților” să ajungă la dinte și să o schimbe pentru bani. Nu este nimic mai rău decât să cauți un dinte care să cadă în spatele patului în miez de noapte. Primul este literalmente de Martha Stewart. Al doilea este de la Etsyâ și atârnă de ușă, care este atât de convenabil.

4. Dovezi vizibile. Amicul meu Julie mi -a spus că la casa ei zâna dinților lasă o urmă de sclipici de la dinte până la fereastra prin care scapă. Magie! Am mers și am aflat că și alții fac asta. (Sursa foto.) Unele familii au copilul să -și lase dintele într -un pahar cu apă. Dimineața, apa a schimbat culorile și a fost îmbunătățită cu sclipici.

5. Cadouri non-numerar. Selectați Pixies lasă o nouă periuță de dinți și o pastă de dinți. Drăguţ! Ar trebui să lase și bani și, pentru că copiii de la școală vor vorbi.

Foto: admirator pe Flickr

Aveți vreo tradiție de pierdere a dinților?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *