Invitați pe cineva dăunător pentru ceai

vă încurajăm să vă femeia și să invităm pe cineva dăunător pentru ceai

Ieri conduceam pe stradă, când o prietenă de cartier, Andrea, a ieșit în fața mea în căruța stației. Conducam doar în spatele ei doar câteva blocuri, dar ne -am rostogolit ferestrele auto pentru a mă îndrepta unul pe celălalt și rânjesc ca niște mingi, în coincidența ușoară de a ne vedea pe celălalt pe drum.

Andrea este una dintre cele mai atente și mai inspirate femei pe care le -am cunoscut și, deși am rămas doar de zece ori în ultimii ani, unele dintre lucrurile pe care le -a spus sunt lucrurile care s -au blocat cu mine sau s -au schimbat Perspectiva mea în moduri minunate. Andrea a fost o mamă rookie a bebelușului Ben când a scris asta pe blogul ei Superherolife.com.

După postarea mea despre prietenie, amicul meu Kalah a împărtășit ceva ce mi -a plăcut. Ea a spus,
„Când simțiți mulți izolați, amintiți -vă că puteți aduce întotdeauna petrecerea la voi. Palii fără copii s-ar putea să nu aibă o idee despre participarea ta zilnică și pot renunța la apeluri pentru că nu vor să fie intruzivi. Invitarea lor în faldul tău îi asigură că încă apreciezi prietenii lor și simt că te economisesc ceva timp și energie atunci când fac efortul să te întâlnească acolo unde ești. Este bine să renunți la perfecționism atunci când se referă la starea casei tale atunci când se referă la vizitatori – majoritatea oamenilor înțeleg că trăiești viața reală, viscerală. ”

În spiritul de a aduce petrecerea la mine și de Sarkismul meu preferat „Invită pe cineva dăunător la ceai”, am ales să -l invite pe proprietarul Spesees, Rachel Pearson pentru ceai. (Nu ne -am „întâlnit” doar prin e -mail după ce am achiziționat câteva bunătăți) Ea este o culoare pură, creativitate, distracție și talent. Am fost atât de inspirat de conversațiile noastre despre companie și vise și dragoste. Mi -a făcut ziua și mi -a reamintit că una dintre cele mai mari plăceri ale mele este conectarea cu alte femei creative/spirite/oameni pe care îi admir. [Vedeți postarea originală a lui Andrea aici | Vizualizați afișul Sark aici și apoi cumpărați -l]

O vreme, Andrea menține o listă de oameni pe care voia să o întâlnească și s -a provocat să se întindă la ei și să -i invite să se întâlnească.

Puteți invita pe cineva dăunător la ceai săptămâna aceasta? Aceasta este cea de -a 19 -a provocare a mamei rookie. Aveți o șansă la o persoană pe care nu o cunoașteți bine. Curățați orice. Împărțiți niște tort și faceți cunoștință.

Andrea Scher, co-creator al lui Mondo Beyo (Google IT!)

Spune -ne, cine ai în minte? O mamă pe care ai întâlnit -o de câteva ori la yoga? Vechiul tău șef de care îți este dor? Un amic al mamei tale care spune întotdeauna povești amuzante?

Comentați mai jos și anunțați -vă planurile.

Etichetați -ne pe Instagram sau trimiteți -ne la noi cu hashtag -ul #rookiemoms când sunteți la data ceaiului.

Împărtășește o poză cu noi pe Facebook.

Aveți nevoie de o altă provocare? Iată 51 de lucruri de terminat cu copilul tău!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *