Începeți un club de poker pentru femei

, foarte bun prieten, Crystal, locuiește în Chicago ca scriitor cu cei doi fii ai ei, Harry și Max. Ea a scris despre începerea unui club de poker pentru femei, când Harry era un copil. Harry este doar o zi mai tânără decât Milo și, din păcate, nu s -au întâlnit niciodată în persoană. Ne așteptăm pe deplin ca într-o zi să folosească instrucțiunile lui Crystal în poker pentru propria educație greșită.

Pokerul nu este foarte matern. Dar asta este exact ceea ce îl face atât de grozav. De fiecare dată, se simte bine să te întinzi în afara identității actuale pe care ți le -a atribuit lumea. Toți acei oameni din linia magazinelor alimentare care cred că v-au dimensionat după ce ați remarcat coada ta de ponei dezordonată, îmbrăcămintea care dezgrofește cu greutate bebeluș, ochii uzate și ne-am uitat pe unul mic în mână? S -ar putea să creadă că țipă mama, dar nu știu secretele tale?

Iată cum să vă dezvoltați partea păcătoasă chiar și în timp ce vă bucurați de cea mică:

Înainte de noaptea de poker:

Găsește -ți gașca. Pentru a începe, veți avea nevoie de un grup de doamne gata (cel puțin 5), câteva punți de cărți și câteva jetoane de poker. Subliniați că bebelușii și mamele care alăptează sunt bineveniți.

Aflați regulile. Chiar dacă niciunul dintre membrii clubului dvs. de poker pentru doamne nu a mai jucat înainte, puteți să vă ridicați la viteză în cel mai scurt timp. Începeți cu Little Black Book of Pokerâ și un kit cu toate proviziile. Cartea te parcurge prin diferite jocuri de poker pas cu pas. Deci, dacă citiți din carte primele runde? Toți veți fi rechini de card destul de curând.

Fa-o usor. Tipăriți câteva foi mici, ușoare de înșelăciune, care oferă definiții rapide ale unei case complete, a unui drept, a unei flush, etc. Enumerați mâinile în cumpărare pentru a arăta cea mai bună mână pe care o puteți avea, urmată de a doua cea mai bună mână, etc. . Lista va facilita jucătorii de poker de la Newbie să -și dea seama rapid dacă Royal Flush bate două perechi.

Foarte ușor. Asigurați -vă că foile de înșelăciune includ o scurgere rapidă a ceea ce reprezintă fiecare cip de poker. (De exemplu, chipsurile albe egale cu 10 cenți, chipsurile roșii sunt de 20 de cenți)

Stabiliți zone pentru bebeluși. Ridicați un pachet și joc dacă orice persoană poate avea nevoie de somn. Asigurați-vă că Clubul de Poker este o zonă prietenoasă cu asistența medicală, astfel încât mămicile nu trebuie să perturbe jocul părăsind camera către asistentă medicală.

Cumpărați băuturi. Asigurați-vă că adăugați în meniu băuturi distractive non-alcoolice. Nu doar apă. Mamivele însărcinate și care alăptează vor aprecia că au ceva special de băut ca un Limeade spumant sau un ceai sasial.

În timpul nopții de poker:

Treceți bebelușii în jur. Răspândiți dragostea, astfel încât noile mămici să obțină o mică pauză de a ține copilul sau poate doar de la a -și ține propriul copil.

Pariurile nu trebuie să fie mari. Acesta nu este Vegas. Începeți cu 20 de dolari. După un timp de a juca în acest fel, un pariu de 2 dolari pare a fi 2.000 de dolari. Și este mult mai ușor să vorbești cu Smack sau să exersezi Bluffing cu 2 dolari la risc în loc de 50 de dolari.

Faceți viu găzduind noaptea de poker pentru doamne pentru a se răspândi în jurul lucrării. Când este rândul tău să găzduiască, nu fii timid să comanzi o pizza. La fiecare club de poker, stabiliți următoarea dată de întâlnire în timp ce toată lumea este acolo. Reduce mai târziu pe e -mailuri.

Have fun and take pleasure in the time to bond with other females while being a little bit bad. Am făcut parte dintr -un grup de poker care este împreună de trei ani. Am avut trei nunți, patru bebeluși și o mulțime de alte evenimente de viață în acei trei ani, iar Clubul de Poker a fost o evadare grozavă și o mulțime de distracții.

Mulțumesc Crystal, aș vrea să mă pot alătura!

Related Rookie mommies activities:
>> host a Margarita Mommies Group
>> paint a onesie to be this cute
>> Take your bambino to the casino

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *